Home – Werkwijze

Werkwijze

Ook al is elk product dat wij maken uniek, de manier waarop we een dergelijk traject aanvliegen komt overeen. We hebben dankzij onze jarenlange ervaring een goede werkwijze ontwikkeld die garandeert dat jij als klant precies krijgt wat je wilt.

Dat doen we door de volgende processtappen te volgen:

Inventarisatie

Luisteren naar jou, daar zijn we goed in. Dat is ook de enige manier waarop we samen een mooi product of project kunnen realiseren.

In de inventarisatiefase kijken onze account- en projectmanagers samen met jou naar de randvoorwaarden, de functionele eisen en operationele eisen. Eventuele voorkeuren kun je hierbij natuurlijk uitspreken. Het blijft tenslotte jouw idee.

Wij helpen je verder en kijken naar de mogelijkheden.

Conceptueel denken

De eerste stap naar een tastbare oplossing is de conceptfase. Zodra je tijdens de inventarisatie vertelt over jouw wensen, begint ons creatieve brein al te denken in oplossingen.

De concepten die zich vanaf dat moment vormen, werken we uit om ze visueel te maken voor je. Deze leggen we graag aan je voor om er verder over te sparren. Dit is de eerste visuele stap in het ontwikkelingsproces.

Wij gaan direct aan de slag om het idee uit te werken.

Engineering

Het idee krijgt vorm en wordt uitgetekend in een realistisch en technisch haalbaar concept. Daarbij houden we rekening met alle eisen, de maakbaarheid maar zeker ook met eventuele productiekosten.

We ontwerpen passende onderdelen, berekenen de spanningen en krachten die nodig zijn om goed te functioneren en leggen dit allemaal vast in een tekening.

Onze engineer kijkt naar de mogelijkheden.

Prototyping

Het is een magisch moment, dat moment dat je een eerste prototype ziet van het product dat je in gedachten hebt. Wij gaan direct na ons eerste gesprek aan de slag om je zo snel mogelijk iets concreets te kunnen laten zien.

Dankzij het prototype weten we binnen no-time of het idee werkt in de praktijk. Bovendien krijg jij zo al meteen een gevoel bij het uiteindelijke product. Zo zie je jouw idee werkelijkheid worden!

Ongeacht het idee, wij helpen je en hebben verstand van diverse segmenten.

Productie

Seriematige productie van jouw uitgewerkte idee is onze specialiteit. Fabriceren kunnen we als geen ander. Wij produceren alle onderdelen zelf in onze maakfabrieken: NieuweWeme de paneelbouw, NieuweWeme de machinefabriek en NieuweWeme de lasserij

Vervolgens wordt het geheel geassembleerd in de afdelingen: NieuweWeme projects en NieuweWeme products. Of het nu gaat om een enkel product of kleine serie, met onze kennis en expertise helpen we je verder.

Afhankelijk van de wensen kunnen wij je van A tot Z helpen.

Implementatie

Waar ter wereld je ook een project geïmplementeerd wilt hebben, wij verzorgen het voor je. Of het nu in een installatie, in het veld of in een fabriek is: wij zorgen dat de implementatie vlekkeloos verloopt.

Alle projecten die wij leveren zijn kant-en-klaar. Zo is het aansluiten snel, soepel en eenvoudig gerealiseerd en kunnen we het zelfs zo regelen dat er geen monteur van NieuweWeme noodzakelijk is. Jouw eigen technische dienst kan er dan direct mee aan de slag.

Wij kijken naar de mogelijkheden om de footprint van het project zo klein mogelijk te houden.

Evaluatie

Zodra het proces is afgerond en alle producten zijn geleverd, houden we altijd een evaluatie met iedereen die erbij betrokken is geweest: van engineers tot assemblagemedewerkers en monteurs.

De grote vragen zijn: wat hebben we geleerd, wat hadden we anders kunnen doen en hoe gaan we dat de volgende keer beter doen?

Zo verbeteren we het productieproces en zorgen we voor een optimale doorontwikkeling van het product.

Wij kunnen op meerdere vlakken meedenken door onze diversiteit aan mogelijkheden.

Service en support

Bij de levering van de producten houdt het in onze ogen nog niet op. Wij gaan altijd voor optimale service. Als je ons nodig hebt, dan zijn we er. Bijvoorbeeld om te helpen met het in bedrijf stellen van een installatie. Of om ondersteuning te bieden aan de technische dienst op locatie. Dat is de service & support die NieuweWeme biedt. Waar ook ter wereld. Dat zien wij als een ideale manier om te bewijzen dat we graag langetermijnrelaties aangaan met onze klanten.

Onze projectmanagers staan voor je klaar.

Meer weten over NieuweWeme?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

E=MC2

Neem contact met ons op