Home – De NieuweWeme Groep – NieuweWeme de paneelbouw

NieuweWeme
de paneelbouw

Of het nu gaat om mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch of software-technisch aangedreven bedrijfsprocessen, besturingskasten zijn niet meer weg te denken uit deze wereld.

Van een enkel schakelpaneel tot een gehele serie, als flexibele partner zetten wij jouw wensen voorop. Afhankelijk van de gemaakte afspraken regelen wij het gehele traject, van het ontwerpen van de kastindeling tot het aansluiten op locatie. Waarbij het zelf uitvoeren van deelactiviteiten natuurlijk mogelijk is.

E=MC2: eenvoud ontstaat door modulair conceptueel denken

Door toenemende groei in technisch complexe mogelijkheden wordt, als het aankomt op het aansturen van processen, kostenefficiënt werken steeds belangrijker. Onze engineers werken volgens de benodigde normeringen en zetten je wensen, eisen en specificaties om in een technisch ontwerp.

Met de juiste hard- en software engineering helpen wij mee en geven we advies omtrent het concept, de functionaliteit, de eenvoud en de modulaire mogelijkheden. Samen dragen we zo bij om de beheersbaarheid te vergroten en efficiënter te produceren. Zo vormen analyse, ontwikkeling, testen en inrichten de basis van een succesvolle samenwerking!

Wij staan garant voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid.

Kwaliteit en levering

Als ISO-gecertificeerd bedrijf zijn wij intern continu bezig om de processen, de kwaliteit en de samenwerking te verbeteren om zo beter aan jouw behoeften en eisen te voldoen. Afhankelijk van de wensen worden de geleverde panelen gebouwd volgens de huidige voorschriften (zoals o.a. NEN, ATEX, UL- en CSA-keurmerken). 

Dankzij onze experts en leveranciers staan wij garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom zitten op al onze leveringen de door ons opgestelde kwaliteits- en duurzaamheidsgarantie. De besturingskasten worden na onze uitgebreide controle op kwaliteit en functionaliteit altijd bedrijfsgereed opgeleverd, samen met het bijbehorende testrapport en de conformiteitsverklaring.

Meer weten over NieuweWeme de paneelbouw?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

Eugene Bos

e.bos@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Eugene

Eugene Bos staat voor je klaar.