Home – Marktsegmenten – Energie

Energie

De wereld bevindt zich in een energietransitie. Daar zijn slimme oplossingen voor nodig die ons efficiënter laten omgaan met de beschikbare energie. Daar helpt NieuweWeme bij.

Door onze mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten, realiseren we jouw product of project helemaal naar wens.

Positieve eigenwijsheid brengt je verder

Bij NieuweWeme zijn we nogal eigenwijs. Dat zorgt ervoor dat we efficiënte oplossingen bedenken, waar onze klanten nooit eerder aan gedacht hebben. Wat je ook zoekt, wij helpen je graag om het juiste product te realiseren voor elke toepassing.

Door onze Plug & Play-afwerking worden onze producten met minimale downtime aangesloten op een bestaande installatie of een bestaand netwerk. Denk daarbij aan laadpalen voor elektrische auto’s, grote accu’s voor elektrische vrachtschepen, maar ook aanhangwagens vol met accu’s voor bouwplaatsen. 

Collega aan het werk met aansluitingen op een schakelpaneel.

Heb je een idee op het gebied van energie?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Maarten, één van onze e-engineers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Maarten Lutters

m.lutters@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Maarten

Maarten Lutters staat voor je klaar.