Home – Oplossingen – Projectrealisatie

Projectrealisatie

Van idee tot in bedrijf stellen op locatie

Op zoek naar een partner die jouw idee omzet in een technische installatie? Met onze kennis van modulair werken helpt ons team je verder en denken we mee in de mogelijkheden. Rekening houdend met het budget en de maakbaarheid zorgen we er samen voor dat het idee, waar ook ter wereld, op tijd gerealiseerd op locatie staat!

Onze projectmanagers staan voor je klaar.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zorgen ervoor dat jij nauw betrokken bent gedurende het traject. Wij houden van een nuchtere en praktische aanpak, dus we houden de lijnen graag kort.

Door een aantal logische stappen te volgen, kunnen wij jouw idee realiseren. Alles in eigen beheer, om ervoor te zorgen dat we van begin tot eind effectief en efficiënt omgaan met de tijd en het budget waardoor kwaliteit en prijs gewaarborgd blijven.

Het proces verloopt volgens een aantal stappen, waarover je meer kunt lezen op de pagina Werkwijze. Soms doorlopen we ze allemaal, soms stappen we halverwege in. Alles is afhankelijk van jouw specifieke vraag en de oplossing die wij er samen voor bedenken.

Plug & Play installaties in modulaire containers.

Jij houdt niet van verrassingen en wij zeker niet. Mede daarom leveren wij alles kant-en-klaar op locatie, waarbij de installatie gelijk geïnstalleerd kan worden (op het bestaande systeem). Met ontzorgen als gedachte voorzien wij de installatie van de benodigde bekabeling zodat niemand voor verrassingen staat. 

Als alles klaar is, blijft de belangrijkste klus over.

Meer weten over NieuweWeme?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

Ronny grote Beverborg

r.grotebeverborg@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Ronny

Ronny grote Beverborg staat voor je klaar.