Home – Marktsegmenten – Bio-gas

Biogas

NieuweWeme biedt slimme oplossingen om efficiënter om te gaan met beschikbare energie, specifiek gericht op biogas. Geen uitdaging is ons te gek, van compostering en vergisting tot afvalwaterzuivering en gasopwekkingsinstallaties.

Ons team werkt voor gerenommeerde klanten en staat garant voor turn-key oplossingen van de hoogste kwaliteit. Onze specialisaties omvatten biogas opwerkingsinstallaties, droge vergisting en natte vergisting.

Vergisting en compostering

Voor onze klanten bouwen wij oplossingen waarin afval vergist of gecomposteerd wordt, zodat het als grondstof kan dienen voor andere processen. Bijvoorbeeld biogas waarop installaties gestookt kunnen worden of compost als restproduct.

Als er een manier is om efficiënt om te gaan met jouw project in de afvalverwerking, dan vinden wij hem. Wat je ook zoekt, wij helpen je graag om het juiste product te realiseren voor elke toepassing.

Collega aan het werk met aansluitingen op een schakelpaneel.

Heb je een idee op het gebied van energie?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Maarten, één van onze e-engineers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Maarten Lutters

m.lutters@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Maarten

Maarten Lutters staat voor je klaar.