Home – De NieuweWeme Groep – NieuweWeme de lasserij

NieuweWeme
de lasserij

Gaat het om een complex laswerk of is het belangrijk dat het laswerk volgens een hoge kwaliteitsnorm gecertificeerd wordt? Of het nu gaat om enkele stuks of kleinere series, NieuweWeme de lasserij kan je verder helpen met een oplossing op maat.

Afhankelijk van jouw wensen qua materiaal, sterkte en uitstraling kiezen we met onze ervaring de passende lastechnieken. Om je verder te ontzien, verzorgen we indien gewenst ook de montage en verdere service. Door samenwerking binnen de NieuweWeme Groep kunnen we ook frees- en draaiwerk, kanten, lasersnijden en poedercoaten realiseren.

Laswerk voor elke situatie

Ontzorgen staat bij alles wat doen centraal. We denken service- en oplossingsgericht mee in jouw totale proces om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Door de jaren heen hebben we ruime kennis en ervaring opgedaan in verschillende branches zoals bijvoorbeeld: olie en gas, chemie, voedingsmiddelen, waterzuivering, vergistingsinstallaties en composteringsinstallaties. Daarnaast is NieuweWeme de lasserij gespecialiseerd in de engineering, levering en productie van prefab leidingsystemen voor complete installaties in roestvast en koolstofstaal in alle sectoren van de industrie.

Ongeacht de eisen, wij kunnen je helpen met jouw opdracht.

Gecertificeerd laswerk

Onze experts en leveranciers staan garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van het materiaal en het laswerk. Door steeds strengere eisen zijn certificeringen vaker noodzakelijk. Wij leveren hoogwaardig en gecertificeerd laswerk op maat met gangbare normeringen, zoals onder andere de ISO- en ASME-certificeringen. Samen met jou bepalen onze experts welke certificaten van belang zijn.

Het laswerk wordt daarna uitgevoerd volgens strikte en gedocumenteerde kwaliteitsprocedures, waarbij de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden op de voet wordt gevolgd door onze kwaliteitsmanager. Als ISO-gecertificeerd bedrijf zijn wij continu bezig om de kwaliteit en samenwerking te verbeteren om beter te kunnen voldoen aan jouw behoeften en eisen.

Meer weten over NieuweWeme de lasserij?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

Mark Durville

m.durville@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Mark

Mark Durville staat voor je klaar.