Home – Marktsegmenten – Afvalverwerking

Afvalverwerking

In het kader van duurzaamheid proberen we altijd naar optimale efficiëntie te streven als het gaat om afvalverwerking. Ideeën zijn er genoeg in deze branche, maar de technische kennis en knowhow ontbreekt vaak. Daar helpt NieuweWeme bij.

Door onze mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten, realiseren we jouw product of project helemaal naar jouw wens.

Vergisting en compostering

Voor onze klanten bouwen wij oplossingen waarin huisafval vergist of gecomposteerd wordt, zodat het als grondstof kan dienen voor andere processen. Bijvoorbeeld biogas waarop installaties gestookt kunnen worden of compost als restproduct.

Als er een manier is om efficiënt om te gaan met jouw project in de afvalverwerking, dan vinden wij hem. Wat je ook zoekt, wij helpen je graag om het juiste product te realiseren voor elke toepassing.

Deze machine separeert vaste stoffen uit vloeistoffen.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Bekijk hier onze oplossingen op het gebied van afvalverwerking

Heb jij een idee op het gebied van afvalverwerking?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Tijs, één van onze projectmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Tijs Aarnink

t.aarnink@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Tijs

Tijs Aarnink staat voor je klaar.