Home – De NieuweWeme Groep – NieuweWeme de machinefabriek

NieuweWeme
de machinefabriek

Als onderdeel van de NieuweWeme Groep realiseert NieuweWeme de machinefabriek alles omtrent metaalbewerking voor de binnenkomende projecten en producten. Door vroegtijdig in het proces te worden betrokken, zijn wij in staat om met onze ervaring en kennis op elk procesniveau met je mee te denken. Mede hierdoor kunnen wij jou goed adviseren op het gebied van constructie, materialen, processen en mogelijkheden voor jouw vraagstuk.

Partnerschap

NieuweWeme de machinefabriek is producent van hoogwaardige eindproducten. Variërend van allerlei soorten draai- en freesonderdelen tot complete behuizingen. Of het nu gaat om een volledig geassembleerd project of een klein onderdeel, jouw wens staat altijd centraal. Daarbij gaan we altijd een partnerschap aan door intensief samen te werken met jou als klant. Goed en kwalitatief produceren is standaard dankzij onze vakmensen. Wij gaan juist voor dat stapje extra en daarmee voor een duurzame relatie!

Wij gaan voor de beste kwaliteit.

Kwaliteit: Certificering en keuring

Als partner in het proces is kwaliteitsbewaking ontzettend belangrijk. Met het structureel bijscholen van personeel door middel van cursussen houden wij intern de kennis van het vakgebied en de machines actueel. Daar blijft het niet bij, want met certificeringen en keuringen zorgen we ervoor dat ook het machinepark kwalitatief up-to-date blijft. Als ISO-gecertificeerd bedrijf zijn wij continu bezig met het verbeteren van de processen, de samenwerking en de kwaliteit binnen de organisatie om zo beter te kunnen voldoen aan onze behoeftes en die van onze klanten.

Ontdek onze mogelijkheden

Wij denken graag met je mee en kunnen je ontzorgen op het gebied van:

  • Lasersnijden
  • Ponsnibbelen
  • Kanten
  • Lassen (waaronder puntlassen, tig-lassen en mig/mag-lassen)
  • Draaien
  • Frezen
  • Assemblage
  • Oppervlaktebehandelingen (waaronder poedercoaten, natlakken, anodiseren, verzinken, harden, etc.)

Meer weten over NieuweWeme de machinefabriek?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

Peter Roord

p.roord@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Peter

Peter Roord staat voor je klaar.