Home – Over Ons

Over NieuweWeme

Wij zijn NieuweWeme. Al meer dan dertig jaar ontwikkelen wij duurzame projecten en producten in diverse sectoren, voor klanten over de hele wereld. Wat begon met één persoon vanuit de garage, is inmiddels een organisatie met meer dan 45+ collega’s.

Onze collega’s hebben allemaal hetzelfde doel: samen met de klant mooie eindproducten maken. Dat we daarbij topkwaliteit leveren, bewijzen we elke dag weer. We zijn dan ook trots op onze ISO9001 certificering.

Een partner die in oplossingen denkt

Al meer dan 35 jaar profileren we ons als toonaangevende ontwikkelaars en bouwers van geavanceerde technische projecten, gespecialiseerd in skid-mounted en containergebaseerde systemen.Onze uitgebreide ervaring en bewezen staat van dienst hebben ons in staat gesteld om wereldwijd talrijke projecten succesvol te realiseren.

‘’Wat ons zo uniek maakt, is dat je bij NieuweWeme alle specialismen onder één dak vindt.’’

Van engineering tot procestechnologie, installatietechniek en gespecialiseerd laswerk, we hebben alle expertises in huis om jouw vraagstuk om te zetten in een compacte en modulaire oplossing.

De trafostation container wordt veilig en succesvol geplaatst op het dak van het Amsterdam UMC.

Van de Sahara tot aan Siberië en alles wat daar tussen zit. 

Onze modulaire oplossingen voor de energietransitie zijn niet alleen praktisch en eenvoudig toepasbaar, maar ook innovatief en van de hoogste kwaliteit. Elke installatie is uniek en wordt wereldwijd verzonden. Verpakt in compacte containers, zijn onze modulaire installaties terug te vinden in meer dan 73 landen verspreid over de hele wereld.

Maak kennis met Team NieuweWeme

Onlangs zijn we begonnen aan een spannend nieuw avontuur als een dynamische spin-off met een toegewijd team van 40+ professionals. Met onze uitgebreide expertise en hetzelfde bekwame team dat de basis vormt van onze eerdere successen, staan we klaar voor opmerkelijke groei en het voortzetten van onze erfenis van uitmuntendheid.

 

Onze algemeen directeur, Ben Nieuwe Weme.
Wij staan voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Bij NieuweWeme werken we samen om complete projecten en producten te ontwikkelen, engineeren, produceren en wereldwijd te distribueren. Onze diversiteit stelt ons in staat om snel te schakelen en een breed scala aan technische mogelijkheden aan te bieden met gegarandeerde leveringstijden. Zowel grote projecten als seriematige opdrachten kunnen we moeiteloos aan. In overleg met jou als klant bekijken we de mogelijkheden en brengen we de voor- en nadelen van verschillende opties in kaart. Onze klantgerichte keuzes zorgen ervoor dat we samen voor een optimaal resultaat gaan!

Meer weten over NieuweWeme?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Tijs Aarnink. Hij helpt je verder, vertelt je over de mogelijkheden en geeft je graag een rondleiding door de bedrijven.

 

Tijs Aarnink

tijs@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Tijs

Tijs Aarnink staat voor je klaar.