Home – Marktsegmenten – Energie

Waterstof

Waterstof is een belangrijke hoeksteen van de industriële energietransitie. Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van procestechnologie heeft NieuweWeme zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de ontwikkeling van modulaire waterstofinstallaties.

Van begin tot eind, realiseren we jouw waterstofproject volledig naar wens.

Modulaire waterstof installaties

Bij NieuweWeme zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van modulaire waterstofinstallaties. Onze focus ligt op de ontwikkeling van de volledige balance of plant voor jouw electrolyzer, zodat jij je op jouw expertise kunt richten terwijl wij de rest regelen. Met onze eigenzinnige aanpak bedenken we efficiënte, modulaire oplossingen met een kleine footprint.

Van in-house productie tot Plug & Play-installatie, we zorgen voor een volledige turnkey oplevering met minimale downtime bij het aansluiten op bestaande netwerken. Of het nu gaat om laadpalen, grote accu’s voor schepen, of mobiele energieoplossingen, wij realiseren het juiste product voor elke toepassing.

Collega aan het werk met aansluitingen op een schakelpaneel.

Heb je een idee op het gebied van energie?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Sebastiaan. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Sebastiaan Rompelman

s.rompelman@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Sebastiaan

Sebastiaan Rompelman staat voor je klaar.