Home – De NieuweWeme Groep – NieuweWeme projects

NieuweWeme projects

De rode draad als het gaat om projectmatige opdrachten. Gedurende het gehele proces blijft NieuweWeme projects betrokken bij de opdracht. Van de ontwikkel- en engineeringsfase tot aan het in bedrijf stellen en onderhouden. Alles in eigen huis, waarbij eenvoud, modulair denken en bedrijfsgereed leveren centraal staan.

Onze projectmanagers bewaken de (interne) deadlines en bespreken de voortgang met je. Zo leveren en onderhouden we oplossingen voor nagenoeg alle soorten industriële processen over de hele wereld.

Containerbouw en skids

Kant-en-klaar opleveren is één van onze voorwaarden bij het ontwikkelen van een project. Containers en skids zijn hier de ideale oplossing voor. Assemblage in containers en op skids versnelt het proces op locatie en maakt het daarmee efficiënter.

De installatie wordt compleet ontwikkeld en opgebouwd in Oldenzaal, geheel naar jouw wensen en rekening houdend met onder andere de aansluitingen op locatie. Na succesvolle afname transporteren we de installatie. Op locatie wordt deze in korte tijd geplaatst en/of aangesloten, waardoor de installatie snel in bedrijf wordt genomen. ‘Up and running’ in de kortst denkbare tijd, daar gaan we voor!

Wij helpen je van A tot Z verder.

Meer dan produceren

Wij produceren niet alleen, maar ontwerpen en ontwikkelen ook volledige besturingssystemen voor verschillende marktsegmenten, waarbij besturing in de ruimste zin van het woord de verbindende factor is. Of het nou mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch of software-technisch is, door onze kennis te combineren zijn wij in staat om complete systemen te ontwerpen. Van het functioneel ontwerp, elektrische schema’s en bekabelingsplannen tot service op afstand.

Kwaliteitsbewaking staat voorop

Als partner in het proces is kwaliteitsbewaking voor ons ontzettend belangrijk. Wij voldoen als ISO-gecertificeerd bedrijf nog beter aan alle behoeften, eisen en wet- en regelgevingen. Zo zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze processen, de samenwerking en de kwaliteit binnen onze bedrijven. Ons doel is jouw klanttevredenheid te verhogen.

Wij gaan voor de beste kwaliteit.
Ongeacht het idee, wij helpen je en hebben verstand van diverse segmenten.

Ervaring en kennis in
diverse marktsegmenten

We gaan graag de uitdaging samen met jou aan! Door een breed team bestaande uit onder andere projectmanagers, engineers en monteurs, hebben we expertise opgebouwd in een groot aantal markten. Met onze kennis van zaken kunnen we jou altijd van het juiste advies voorzien en meedenken gedurende het hele project.

Meer weten over NieuweWeme projects?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

Tijs Aarnink

t.aarnink@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Tijs

Tijs Aarnink staat voor je klaar.