Home – De NieuweWeme Groep – NieuweWeme products

NieuweWeme products

Verantwoordelijk voor de seriematige oplossingen. NieuweWeme products ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt de producten voor een breed scala aan bedrijven en markten. Producten met ieder hun eigen speciale eisen en richtlijnen waar ze aan moeten voldoen.

Door alles in huis te produceren kunnen we op korte termijn, wanneer een product is ontwikkeld en getest, er gemakkelijk een groter aantal van produceren.

Doorontwikkelen

Na de productie van een seriematig product staat de ontwikkeling niet stil. Regelgevingen vanuit de markt kunnen wijzigen, waardoor je rekening moet houden met nieuwe, vaak strengere eisen. Ook kijken we hoe we het product eenvoudiger en dus prijsgunstiger kunnen produceren, zodat een eventuele uitbreiding op de productfamilie ook sneller gerealiseerd wordt.

Alles volgens ons motto: E=MC2, ‘Eenvoud ontstaat door modulair conceptueel denken’!

Afhankelijk van de wensen kunnen wij je van A tot Z helpen.

Meer dan produceren

Wij produceren niet alleen, maar ontwerpen en ontwikkelen ook volledige besturingssystemen voor verschillende marktsegmenten, waarbij besturing in de ruimste zin van het woord de verbindende factor is. Of het nou mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch of software-technisch is, door onze kennis te combineren zijn wij in staat om complete systemen te ontwerpen. Van functioneel ontwerp, elektrische schema’s en bekabelingsplannen tot service op afstand.

Kwaliteit

Wij zijn je partner in het proces en vinden kwaliteitsbewaking ontzettend belangrijk. Als ISO-gecertificeerd bedrijf voldoen wij nog beter aan alle behoeften, eisen en wet- en regelgevingen. Zo zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze processen, de samenwerking en de kwaliteit binnen onze bedrijven. Ons doel is jouw klanttevredenheid verhogen.

Wij gaan voor de beste kwaliteit.
Ongeacht het idee, wij helpen je en hebben verstand van diverse segmenten.

OEM’er voor jou

Als OEM-afdeling (Original Equipment Manufacturer) staat de NieuweWeme products voor jou klaar. Ons team bestaat uit accountmanagers, engineers en monteurs. Zij hebben door dertig jaar ervaring de nodige expertise opgebouwd in diverse markten.

We voorzien je van het juiste advies, afhankelijke van de gestelde (veiligheids)eisen, en ontzien je gedurende het gehele proces.

Meer weten over NieuweWeme products?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

NieuweWeme products staat voor je klaar!