Home – Marktsegmenten – Schakelkasten

Schakelkasten

Om welke machine het ook gaat, de aansturing is essentieel. Daar helpt NieuweWeme bij. Door onze mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten, realiseren we de ideale schakelkast voor jouw product of project.

Schakelkasten voor andere bedrijven
en voor onze eigen producten

OEM’ers (Original Equipment Manufacturers) die zelf machines bouwen, kunnen gebruikmaken van onze kennis, onze ervaring en de expertise van onze gespecialiseerde bedrijven.

Wij maken besturingskasten voor de meest uiteenlopende machines. Wij werken de door jou getekende kast uit of tekenen op basis van jouw wensen eerst de kast in.

Naast schakelkasten voor OEM’ers maken we ze uiteraard ook voor de producten die we zelf ontwikkelen. Wat je ook zoekt, wij helpen je graag om het juiste product te realiseren voor elke toepassing.

Afhankelijk van de wensen kunnen wij je van A tot Z helpen.

Heb je een idee waarvoor een schakelkast nodig is?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Eugène, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Eugène Bos

e.bos@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Eugene

Eugene Bos staat voor je klaar.