Home – Oplossingen

Klantspecifieke
oplossingen

Elke oplossing die we maken, is helemaal gebaseerd op jouw wensen en specificaties. Daarom is de inventarisatiefase voor ons zo belangrijk, want dit is de basis waarop wij verder bouwen aan een klantspecifieke oplossing. Dat doen we door met mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische of software-technische besturingsvormen te werken aan productrealisatie en projectrealisatie.

Productrealisatie

Van prototype tot een seriematige productie

Wil je jouw idee omzetten in een concreet technisch product? Dat is de specialiteit van NieuweWeme! Wij helpen je verder en denken mee in de mogelijkheden, process technologie materiaalkeuzes en bewerkingen. Ook houden wij rekening met het budget en schaalbaarheid. We zorgen dat jouw idee uiteindelijk seriematig geproduceerd wordt, zodat we er samen trots op kunnen zijn.

Projectrealisatie

Van idee tot in bedrijf stellen op locatie

Op zoek naar een partner die jouw idee omzet in een technisch installatie? Met onze kennis van modulair werken helpt ons team je verder en denken we mee in de mogelijkheden. Rekening houdend met het budget en de maakbaarheid zorgen we er samen voor dat het idee, waar ook ter wereld, op tijd gerealiseerd op locatie staat!

E=MC2

Neem contact met ons op