Home – OplossingenProjectrealisatie – HOAF Lamineerovens

HOAF Lamineerovens

De complete lamineeroplossing

Gelamineerd glas, ofwel veiligheidsglas is niet meer weg te denken. Al sinds 1968 is HOAF Laminating Solutions met producten als de HOAF Speedburn, een buig- en fuseoven, actief in de glasindustrie.

HOAF Laminating Solutions biedt de totaaloplossing voor het lamineerproces waarbij de klant centraal staat. Van training en support tot het leveren van de benodigde materialen en folies. 

Samen werken aan

Het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor het lamineren van glas

De HOAF Heatbox maakt het dure autoclaaf overbodig.
Voor het stofvrij en geconditioneerd opslaan van uw folie is de HOAF ClimateBox® onmisbaar.

Van stand-alone oplossing tot volledige lamineerstraat

HOAF Laminating Solutions biedt diverse oplossingen op het gebied van het lamineren van glas. De modulaire opbouw van de lamineerproducten zorgen ervoor dat de lamineeroplossing stapsgewijs uitgebreid kan worden naar behoefte van de productie. Een complete lamineeroplossing bestaat uit:

  • HOAF HeatBox®
  • HOAF Smart Blanket System®
  • HOAF ClimateBox®
  • HOAF ClimateRoom®

Deze en andere producten worden in onze maakfabrieken gerealiseerd en vervolgens geassembleerd en getest. Als alles functioneert naar behoren gaat het product weg naar de klant zodat de producten in de kortst mogelijke tijd ‘up and running’ zijn.

Autoclaaf vrij lamineren

Met de komst van de HOAF HeatBox® is een nieuw tijdperk ingeluid op het gebied van het lamineren van glas. Een unieke innovatie die het gebruik van een dure autoclaaf overbodig maakt.

Door deze plug & play oplossing is de klant in staat om, binnen 24 uur na aflevering, zelf autoclaaf vrij te lamineren tegen lage productiekosten.De flexibiliteit in het materiaal en folie gebruik maakt de HOAF HeatBox® de complete oplossing voor jou lamineerbehoefte.

Meer weten over NieuweWeme?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Martijn, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Martijn Gerritsen

m.gerritsen@hoaf.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Martijn

Martijn staat voor je klaar!