Home – Marktsegmenten – Warmte

Warmte

Efficiënte oplossingen op het gebied van branden en verwarmen zijn altijd welkom bij onze klanten. Daar helpt NieuweWeme bij.

Door onze mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten, ontwikkelen we productseries voor de industrie en particuliere sector, waarbij ons specialisme warmte en infraroodtechnologie een rol speelt. Bijvoorbeeld in branders voor onkruidbeheersing en ovens om glas te lamineren.

Van terrasstralers tot industriële branders
voor vlees en graan

Omdat we als OEM’er (Original Equipment Manufacturer) onze kennis, onze ervaring en de expertise van onze gespecialiseerde bedrijven kunnen inzetten, zijn we zeer breed onderlegd in het maken van producten waar warmte en infrarood bij komt kijken. Denk daarbij aan terrasstralers voor op veranda’s, maar ook aan vlees- en graanbranders voor de industrie. Wij helpen je graag om het juiste product te realiseren voor elke toepassing.

Samen komen we tot de oplossing geschikt voor jouw toepassing.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Bekijk hier onze oplossingen op het gebied van warmte

Heb je een idee met warmte of infraroodtechnologie?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Martijn en Menno, onze accountmanagers. Zij helpen je verder en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Martijn Gerritsen en Menno Looman

m.gerritsen@hoaf.nl  |  +31 541 530 400
m.looman@hoaf.nl  |  +31 541 530 400

Neem contact op met Martijn en Menno

Martijn en Menno staan voor je klaar!