Home – Marktsegmenten – Onkruidbeheersing

Onkruidbeheersing

De veranderingen in het openbaar groen en de land- en tuinbouw van de afgelopen jaren zijn duidelijk. Zo wordt er bijvoorbeeld steeds minder met herbiciden gewerkt, omdat deze een negatief effect hebben op planten en bodem. In plaats daarvan komen andere oplossingen in beeld. Daar helpt NieuweWeme bij.

Door onze mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten, ontwikkelen we productseries voor onkruidbeheersing.

Voor elke groentoepassing

Van compacte handbranders voor het openbaar groen tot grote varianten onkruidbranders voor de agrarische sector: wij helpen je graag om het juiste product te realiseren voor elke toepassing.

Als OEM’er (Original Equipment Manufacturer) kunnen wij onze kennis, onze ervaring en de expertise van onze gespecialiseerde bedrijven inzetten.

Samen komen we tot een oplossing op maat.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Bekijk hier onze oplossingen op het gebied van onkruidbeheersing

Heb jij een idee om onkruidbeheersing efficiënter te maken?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Menno, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Menno Looman

m.looman@hoaf.nl  |  +31 541 530 400

Neem contact op met Menno

Menno Looman staat voor je klaar.