Home – OplossingenProductrealisatie – HOAF Onkruidbranders

HOAF Onkruidbranders

Onkruidbeheersing voor elke situatie

Onkruid vormt een groot probleem voor onderhoud in de openbare ruimte, maar ook voor land- en tuinbouw waar het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen steeds meer aan banden wordt gelegd.

HOAF levert al meer dan 50 jaar thermische oplossingen op het gebied van niet-chemische onkruidbeheersing. Door de ervaring en kennis die in deze periode is opgebouwd, blinkt de ontwikkelde toegepaste gasgestookte technologie uit door technisch vernuft, hoog energetisch rendement en zijn grote capaciteit.

Samen werken aan

Het verder uitbreiden, ontwikkelen en produceren van het productaanbod

De HOAF KB 4.5 Twin is uniek door haar dubbele rij branders, die onder een hoek van 45° en 60° waardoor ook het onkruid tussen ruggen wordt gedood.
HeDoor het unieke verbrandingsprincipe van de Weedsteam® 100, waarbij hete lucht, stoom en infrarood straling gecombineerd wordt met kneuzing, wordt een grote capaciteit bereikt.

Breed assortiment

Met de opgebouwde kennis en ervaring heeft HOAF inmiddels een breed assortiment aan branders opgebouwd. Van handbranders voor de openbare ruimte tot aan loofbranders die ingezet worden voor het doden van onkruid en gewasresten door de biologische en duurzame land- en tuinbouw.

Als partner en onderdeel van de NieuweWeme Groep worden alle branders volledig door de groep geproduceerd, waarbij de diverse bedrijven binnen de groep elk voor een onderdeel van de productie zorgen om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Op zoek naar mogelijkheden

Een eenvoudige en modulaire opbouw is bij HOAF producten belangrijk. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten zie je onderdelen van bestaande producten terugkomen. Een manier om het op voorraad leggen van een grote diversiteit aan onderdelen te voorkomen.

Mede door deze overlap gaat de identiteit van een HOAF product nooit verloren. Een klant kan, wanneer een product uit het standaard assortiment niet voldoet aan de gestelde eisen en wensen, een op maat gemaakte brander ontvangen zonder dat deze de uitstraling van HOAF verliest!  

Onkruid in de stad is een probleem dat vroeger met chemische bestrijdingsmiddelen werd aangepakt

Meer weten over NieuweWeme?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Menno, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Menno Looman

m.looman@hoaf.nl  |  +31 541 530 400

Neem contact op met Menno

Menno Looman staat voor je klaar.