Home – De NieuweWeme Groep

De bedrijven van de NieuweWeme Groep

Onze groep bestaat uit diverse bedrijven, ieder met hun eigen specialisatie.

NieuweWeme projects 

De rode draad als het gaat om projectmatige opdrachten. Van de ontwikkel- en engineeringsfase tot aan het in bedrijf stellen en onderhouden, waar ook ter wereld. Alles wordt ontwikkeld en opgebouwd in Oldenzaal, geheel naar jouw wensen, rekening houdend met onder andere de aansluitingen op locatie. Waarbij eenvoud, modulair denken en bedrijfsgereed leveren centraal staan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor projecten ben je hier aan het juiste adres.
Voor alle seriematige oplossingen.

NieuweWeme products

Verantwoordelijk voor de seriematige oplossingen. NieuweWeme products ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt geassembleerde producten voor een breed scala aan bedrijven en markten. Wij ontwikkelen samen met jou het product verder door en kijken hoe deze mogelijk nog eenvoudiger en beter kan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

NieuweWeme de machinefabriek

NieuweWeme de machinefabriek is producent van hoogwaardige eindproducten. Variërend van allerlei soorten draai- en freesonderdelen tot complete behuizingen. Als onderdeel van de NieuweWeme Groep wordt hier alles omtrent metaalbewerking voor de binnenkomende projecten en producten gerealiseerd. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

De maakfabriek van al onze onderdelen.
Laswerk voor iedere situatie.

NieuweWeme de lasserij

Gaat het om complex laswerk of is het belangrijk voor de opdracht dat het laswerk volgens een hoge kwaliteitsnorm gecertificeerd wordt? We denken service- en oplossingsgericht mee in jouw totale proces om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Of het nu gaat om enkele stuks of kleinere series, NieuweWeme de lasserij helpt je verder met een oplossing op maat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

NieuweWeme de paneelbouw

Van enkel schakelpaneel tot een gehele serie, als flexibele partner staan jouw wensen voorop. Onze engineers werken volgens de benodigde normeringen en zetten je wensen, eisen en specificaties om in een technisch ontwerp. Afhankelijk van de gemaakte afspraken regelen wij het gehele traject, van het ontwerpen van de kastindeling tot het aansluiten op locatie, waar ook ter wereld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij leveren jouw schakelkasten.

E=MC2

Neem contact met ons op