Home – OplossingenProductrealisatie – JOYinCARE Tilliften

JOYinCARE

Tilliften

JOYinCARE draagt bij aan meer plezier in de gezondheidszorg en om deze duurzaam en betaalbaar te houden. De producten verminderen de fysieke belasting voor de zorgverlener en vergroten de eigenwaarde voor de cliënt. JOYinCARE levert een positieve bijdrage door de hulpvraag van de client of zorgverlener altijd centraal te stellen en continu te zoeken naar nieuwe oplossingen.

Van advies in de juiste keuze voor hulpmiddelen tot het persoonlijk aanmeten of het onderhoud van tilliften. JOYinCARE denkt en helpt mee in het hele traject om de zorg zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Samen werken aan

Producten die een bijdrage leveren aan plezier in de zorg

Voor alle seriematige oplossingen.
3D uitwerking van passieve tilliften.

Proces

Engineering
  • Mechanische engineering
    (doorontwikkelen van de tilliften en modulaire mogelijkheden).
Productie
  • Productie van de mechanische maakdelen
    (alle metalen onderdelen).
  • Overige onderdelen ingekocht (kunststof kap, elektrische componenten, wielen).
  • Seriematige assemblage en montage van de tilliften.
  • Elk product wordt volgens klantgestelde normen getest.

De juiste oplossing voor elke zorgvraag

Samen met de zorgvrager, zorgverlener en zorginstelling stellen we de behoefte centraal. Met innovatieve, duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten hebben we voor elke zorgvraag de juiste oplossing in huis. Deze producten maken het werk lichter en daarmee plezieriger.

Een tillift is de ideale oplossing voor een transfer van cliënten met een beperkte mobiliteit van- en naar het bed, de rolstoel of het toilet. Door de ondersteuning die de tillift biedt, verloopt de transfer op de meest veilige en comfortabele manier voor zowel de cliënt als voor de zorgverlener.

Onze engineer kijkt naar de mogelijkheden.
Collega repareert een tillift van JoyinCare.

Continu proces

De ontwikkelde tilliften zijn samen met JOYinCARE vereenvoudigd en opgedeeld in modules. Het onderstel wordt voorzien van elektrisch verrijdbare of manuele componenten en gecombineerd met het gekozen tiljuk. Zo kan JOYinCARE met een korte productietijd verschillende type actieve en passieve tilliften aanbieden, op basis van de wensen van de klant.

Op basis van gebruikservaringen en marktontwikkelingen wordt binnen de samenwerking met JOYinCARE wordt continu gekeken naar mogelijke optimalisaties aan de producten. Daarnaast worden nieuwe oplossingen gezocht voor aangrenzende vraagstukken om de zorg te blijven verbeteren en ondersteunen.

Meer weten over NieuweWeme?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Radjoe staat voor je klaar!