Home – OplossingenProductrealisatie – JoyinCare Tilliften

JoyinCare

Tilliften

Een positieve bijdrage leveren aan de basiszorg door het verminderen van fysieke belasting, dat is waar JoyinCare voor staat. Hier staat de duurzame inzetbaarheid van zorgverleners centraal. Ze bedenken continu weer nieuwe zorgconcepten die een positieve bijdrage leveren aan de primaire basiszorg.

JoyinCare denkt en helpt mee in het hele traject. Van advies in de juiste keuze voor hulpmiddelen tot het persoonlijk aanmeten of het onderhoud van tilliften.

Samen werken aan

Producten die een bijdrage leveren aan plezier in de zorg

Voor alle seriematige oplossingen.
3D uitwerking van passieve tilliften.

Proces

Engineering
  • Mechanische engineering
    (doorontwikkelen van de tilliften en modulaire mogelijkheden).
Productie
  • Productie van de mechanische maakdelen
    (alle metalen onderdelen).
  • Overige onderdelen ingekocht (kunststof kap, elektrische componenten, wielen)
  • Seriematige assemblage en montage van de tilliften.
  • Elk product wordt volgens klantgestelde normen getest.

Tilliften op maat

Een tillift is de ideale oplossing voor een transfer van cliënten van- en naar het bed, de rolstoel of het toilet. Door de ondersteuning die de tillift biedt, verloopt de transfer op de meest veilige en comfortabele manier voor zowel de cliënt als voor de zorgverlener. 

De bestaande tilliften zijn samen met JoyinCare vereenvoudigd en opgedeeld in modules. Het manuele of elektrische verrijdbare (Touch&Move) onderstel wordt gecombineerd met het gekozen juk. Zo kan JoyinCare, afhankelijk van de wensen van de klant, verschillende soorten actieve en passieve tilliften aanbieden zonder last te hebben van een lange productietijd. 

Onze engineer kijkt naar de mogelijkheden.
Onze engineer kijkt naar de mogelijkheden.

Met de tijd mee

Door veranderingen in regelgevingen en de hieruit volgend strengere eisen blijven we samen met JoyinCare kijken naar de mogelijkheden om de tilliften verder te ontwikkelen. Hier kijken we samen met JoyinCare niet alleen naar nieuwe, maar ook naar bestaande tilliften. Deze worden voorzien van modificaties zodat ze weer up-to-date zijn en voldoen aan de verwachte standaarden.

Heb jij een idee om de zorg beter te maken?

Vertel ons hierover, dan zorgen we er samen voor dat jouw idee (seriematig) geproduceerd wordt. Neem contact op met Liset, onze accountmanager op het gebied van zorg. Zij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Liset Schuttenbeld

l.schuttenbeld@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Liset

Liset Schuttenbeld staat voor je klaar.