HomeOver ons – Werken bij NieuweWeme

Werken bij NieuweWeme

Wij geven jouw talenten en ideeën een kans!

Door onze diversiteit aan mogelijkheden en opdrachten, maar ook door de samenwerking tussen inmiddels 150 collega’s, zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Iedere collega heeft zijn of haar persoonlijke talenten en vakmanschap. Talenten die wij ondersteunen omdat juist die persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Iedereen moet zich kunnen blijven ontwikkelen op een plek waar hij of zij plezier heeft en zich goed voelt. Alleen zo kunnen wij en jij samen optimaal presteren en bereiken we het resultaat waar de klant trots op is!

Erkend leerbedrijf

Wij verwelkomen graag jong talent. Als erkend leerbedrijf dragen wij ons steentje bij in de ontwikkeling van techniek bij studenten en dat vinden we belangrijk! Door ons brede aanbod aan mogelijkheden zijn wij altijd op zoek naar jonge mensen, die op deze manier ervaring opdoen en meteen een bijdrage leveren aan het eindresultaat. Waarbij meer dan 40% na de stage- of afstudeerperiode direct ons team komt versterken.

Zat er geen stageplaats voor jou tussen of heb je zelf ideeën voor een opdracht of onderzoek? Neem contact met ons en wij horen graag wat je zoekt in je (afstudeer)stage.

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van techniek bij jong talent.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en stagemogelijkheden

Open sollicitaties

De ideale vacature voor jou niet gevonden, maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Geen probleem!
Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar Jeanet en dan nemen wij contact met jou op.

 

Jeanet van Arragon

j.vanarragon@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.