HomeOver ons – Werken bij NieuweWeme

Werken bij NieuweWeme

Wij geven jouw talenten en ideeën een kans!

Door onze diversiteit aan mogelijkheden en opdrachten, maar ook door de samenwerking tussen inmiddels 150 collega’s, zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Iedere collega heeft zijn of haar persoonlijke talenten en vakmanschap. Talenten die wij ondersteunen omdat juist die persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Iedereen moet zich kunnen blijven ontwikkelen op een plek waar hij of zij plezier heeft en zich goed voelt. Alleen zo kunnen wij en jij samen optimaal presteren en bereiken we het resultaat waar de klant trots op is!

Erkend leerbedrijf

Wij verwelkomen graag jong talent. Als erkend leerbedrijf dragen wij ons steentje bij in de ontwikkeling van techniek bij studenten en dat vinden we belangrijk! Door ons brede aanbod aan mogelijkheden zijn wij altijd op zoek naar jonge mensen, die op deze manier ervaring opdoen en meteen een bijdrage leveren aan het eindresultaat. Waarbij meer dan 40% na de stage- of afstudeerperiode direct ons team komt versterken.

Zat er geen stageplaats voor jou tussen of heb je zelf ideeën voor een opdracht of onderzoek? Neem contact met ons en wij horen graag wat je zoekt in je (afstudeer)stage.

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van techniek bij jong talent.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en stagemogelijkheden

Vacature Sales Engineer

Vacature Sales Engineer

Home - Over Ons - Werken bij - Vacature Sales EngineerVacatureSales EngineerNieuweWeme heeft de beschikking over een verscheidenheid aan technische...

Lees meer
Vacature Engineer WTB

Vacature Engineer WTB

Vanuit jouw rol als Engineer WTB werk je in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met het kant en klare product. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren, uitwerken en engineeren van werktuigbouwkundige installaties op basis van de wensen van de klant en voor het opstellen van offertes. Je zet een basis ontwerp op, maakt kostprijsbegrotingen met daarbij de juiste werkmethoden, hoeveelheden, materialen, manuren etc. Je draagt zorg voor tijdige afstemming met de inkoper en ziet toe op een tijdige levering.

Lees meer
Vacature Zelfstandig Monteur

Vacature Zelfstandig Monteur

Kom jij de NieuweWeme Groep versterken? Als jij zelfstandig problemen kan oplossen, je vindingrijk bent en je goed prioriteiten kan stellen, hebben wij de baan voor jou! Jouw verantwoordelijkheid ligt in het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden met behulp van technische tekeningen en werkinstructies en het controleren en testen van het product, alsmede het herstellen van fouten.

Lees meer
Vacature Logistiek Medewerker

Vacature Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker controleer je producten op kwaliteit, hoeveelheid en verpakking. Je inventariseert en beheert de magazijnvoorraad en verwerkt alles administratief in het computersysteem, zodat de voortgang van bestellingen en verzending vanuit het computersysteem kunnen worden beheerd. Je helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens, het ontvangen en verzendklaar maken van goederen en je bezorgt ze daadwerkelijk bij de klant.

Lees meer
Vacature  Coördinator Engineering

Vacature Coördinator Engineering

Je overziet de inzet van Engineers voor alle Business Units van Nieuwe Weme. Je bent aanspreekpunt op inhoudelijk vlak en plant en coördineert de werkzaamheden en bewaakt de voortgang. Je draagt zorg voor de kwaliteit van het geleverde en houdt je bezig met instrueren en begeleiden van de Engineers. Je doet suggesties voor procesverbetering en standaardisering daar waar mogelijk.

Lees meer
Vacature BU Manager Paneelbouw

Vacature BU Manager Paneelbouw

Je hebt de dagelijkse leiding over alle medewerkers van de afdeling Paneelbouw, bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, kosten en levertijd van de schakelpanelen en bent daarmee verantwoordelijk voor alle daarmee samenhangende werkzaamheden.

Lees meer
Vacature BU Manager Laadpalen

Vacature BU Manager Laadpalen

Voor deze rol zijn we op zoek naar een ervaren manager die beschikt over technische kennis en goede leiderschapsvaardigheden. Als Business Unit Manager draag verantwoordelijkheid voor het team, de doelstellingen, kwaliteit en de financiële resultaten. Jij geeft leiding aan de medewerkers op een effectieve, efficiënte en commerciële wijze, zodat de gestelde doelen worden gehaald. Leverbaarheid, productkwaliteit, efficiënte productie en optimale interne communicatie zijn algemene doelen.

Lees meer
Vacature Account Manager Laadpalen

Vacature Account Manager Laadpalen

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Aan de hand van de door jou opgestelde marktanalyse ga je proactief en creatief op zoek naar nieuwe kansen en weet je partners aan ons te binden. Je bent communicatief zeer vaardig en in staat om duurzame relaties op- en uit te bouwen.

Lees meer
Vacature HR Adviseur

Vacature HR Adviseur

Kom jij de NieuweWeme Groep versterken? In deze veelzijdige en uitdagende functie krijg je de kans om met jouw kennis en ervaring de NieuweWeme Groep verder op de kaart te zetten. Hoe krijg je talent binnen en help je ze ontwikkelen in ons snel groeiende bedrijf?

Lees meer
Vacature Werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Ben je als techneut ervaren in het regelen, organiseren en plannen? Zoek je een afwisselende baan bij een gerenommeerd bedrijf, dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees meer
Vacature Projectcontroller

Vacature Projectcontroller

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige projectcontroller die samen met het Finance-team verantwoordelijk is voor de juiste en accurate verwerking van de gehele productie-, voorraad- en financiële administratie. Als projectcontroller zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

Lees meer
Vacature Logistiek Medewerker

Vacature project manager

In je rol als project manager ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf verkoop tot en met de succesvolle oplevering.

Lees meer
Vacature (allround) lasser

Vacature (allround) lasser

Als (allround) lasser ga je met jouw kennis en ervaring ervoor zorgen dat alle onderdelen voor onze producten perfect gelast worden!

Lees meer

Open sollicitaties

De ideale vacature voor jou niet gevonden, maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Geen probleem!
Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar Jeanet en dan nemen wij contact met jou op.

 

Jeanet van Arragon

j.vanarragon@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.