HomeOver ons – Werken bij NieuweWeme

Werken bij NieuweWeme

Wij geven jouw talenten en ideeën een kans!

Door onze diversiteit aan mogelijkheden en opdrachten, maar ook door de samenwerking tussen inmiddels 150 collega’s, zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Iedere collega heeft zijn of haar persoonlijke talenten en vakmanschap. Talenten die wij ondersteunen omdat juist die persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Iedereen moet zich kunnen blijven ontwikkelen op een plek waar hij of zij plezier heeft en zich goed voelt. Alleen zo kunnen wij en jij samen optimaal presteren en bereiken we het resultaat waar de klant trots op is!

Erkend leerbedrijf

Wij verwelkomen graag jong talent. Als erkend leerbedrijf dragen wij ons steentje bij in de ontwikkeling van techniek bij studenten en dat vinden we belangrijk! Door ons brede aanbod aan mogelijkheden zijn wij altijd op zoek naar jonge mensen, die op deze manier ervaring opdoen en meteen een bijdrage leveren aan het eindresultaat. Waarbij meer dan 40% na de stage- of afstudeerperiode direct ons team komt versterken.

Zat er geen stageplaats voor jou tussen of heb je zelf ideeën voor een opdracht of onderzoek? Neem contact met ons en wij horen graag wat je zoekt in je (afstudeer)stage.

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van techniek bij jong talent.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en stagemogelijkheden

Vacature Projectcontroller

Vacature Projectcontroller

Home - Over Ons - Werken bij - Vacature ProjectcontrollerVacature project controllerWij zijn NieuweWeme en realiseren al meer dan dertig jaar...

Lees meer
Vacature Ervaren Inkoper

Vacature Ervaren Inkoper

Als inkoper ben jij het aanspreekpunt voor de leveranciers. Je weet de juiste afstemming met leveranciers te vinden en intern te communiceren over de levering van materialen.

Lees meer
Vacature sales engineer

Vacature sales engineer

Als sales engineer ondersteun je de accountmanager in de offertefase, vertaal je de klantwens en denk je mee met technische vraagstukken.

Lees meer
Vacature project manager

Vacature project manager

In je rol als project manager ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf verkoop tot en met de succesvolle oplevering.

Lees meer
Vacature (allround) lasser

Vacature (allround) lasser

Als (allround) lasser ga je met jouw kennis en ervaring ervoor zorgen dat alle onderdelen voor onze producten perfect gelast worden!

Lees meer

Open sollicitaties

De ideale vacature voor jou niet gevonden, maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Geen probleem!
Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar Jeanet en dan nemen wij contact met jou op.

 

Jeanet van Arragon

j.vanarragon@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.