HomeOver ons – Werken bij NieuweWeme

Werken bij NieuweWeme

Wij geven jouw talenten en ideeën een kans!

Door onze diversiteit aan mogelijkheden en opdrachten, maar ook door de samenwerking tussen inmiddels 170 collega’s, zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Iedere collega heeft zijn of haar persoonlijke talenten en vakmanschap. Talenten die wij ondersteunen omdat juist die persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Iedereen moet zich kunnen blijven ontwikkelen op een plek waar hij of zij plezier heeft en zich goed voelt. Alleen zo kunnen wij en jij samen optimaal presteren en bereiken we het resultaat waar de klant trots op is!

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en stagemogelijkheden
Vacature Werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Ben je als ras techneut ervaren in het organiseren, communiceren en plannen?
Zoek je een afwisselende baan bij een gerenommeerd bedrijf?

Lees meer
Vacature E-Engineer

Vacature E-Engineer

Barst jij van de creativiteit, kennis en expertise op het gebied van elektro engineering? Dan is NieuweWeme opzoek naar jou! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met afwisselende projecten en taken Lees dan snel verder!

Lees meer
Vacature Engineer WTB

Vacature Engineer WTB

Vanuit jouw rol als Engineer WTB werk je in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met het kant en klare product. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren, uitwerken en engineeren van werktuigbouwkundige installaties op basis van de wensen van de klant en voor het opstellen van offertes. Je zet een basis ontwerp op, maakt kostprijsbegrotingen met daarbij de juiste werkmethoden, hoeveelheden, materialen, manuren etc. Je draagt zorg voor tijdige afstemming met de inkoper en ziet toe op een tijdige levering.

Lees meer
Vacature Zelfstandig Monteur

Vacature Zelfstandig Monteur

Kom jij de NieuweWeme Groep versterken? Als jij zelfstandig problemen kan oplossen, je vindingrijk bent en je goed prioriteiten kan stellen, hebben wij de baan voor jou! Jouw verantwoordelijkheid ligt in het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden met behulp van technische tekeningen en werkinstructies en het controleren en testen van het product, alsmede het herstellen van fouten.

Lees meer
Vacature Logistiek Medewerker

Vacature Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker controleer je producten op kwaliteit, hoeveelheid en verpakking. Je inventariseert en beheert de magazijnvoorraad en verwerkt alles administratief in het computersysteem, zodat de voortgang van bestellingen en verzending vanuit het computersysteem kunnen worden beheerd. Je helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens, het ontvangen en verzendklaar maken van goederen en je bezorgt ze daadwerkelijk bij de klant.

Lees meer
Vacature Projectcontroller

Vacature Projectcontroller

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige projectcontroller die samen met het Finance-team verantwoordelijk is voor de juiste en accurate verwerking van de gehele productie-, voorraad- en financiële administratie. Als projectcontroller zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

Lees meer
Vacature Logistiek Medewerker

Vacature project manager

In je rol als project manager ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf verkoop tot en met de succesvolle oplevering.

Lees meer

Erkend leerbedrijf

Wij verwelkomen graag jong talent. Als erkend leerbedrijf dragen wij ons steentje bij in de ontwikkeling van techniek bij studenten en dat vinden we belangrijk! Door ons brede aanbod aan mogelijkheden zijn wij altijd op zoek naar jonge mensen, die op deze manier ervaring opdoen en meteen een bijdrage leveren aan het eindresultaat. Waarbij meer dan 40% na de stage- of afstudeerperiode direct ons team komt versterken.

Zat er geen stageplaats voor jou tussen of heb je zelf ideeën voor een opdracht of onderzoek? Neem contact met ons en wij horen graag wat je zoekt in je (afstudeer)stage.

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van techniek bij jong talent.

Open sollicitaties

De ideale vacature voor jou niet gevonden, maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Geen probleem!
Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar Mark en dan nemen wij contact met jou op.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.