We are hiring! Click here to see our career opportunities!

NieuweWeme Group

PRODUCTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Innoveren om duurzame vooruitgang te creëren.

Ons team van engineers ontwikkelt al jaren verbazingwekkende producten. Ontdek onze unieke oplossingen.

Ons team van engineers bij NieuweWeme heeft een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van unieke producten die een blijvende impact hebben. Met onze jarenlange ervaring hebben we onze expertise aangescherpt en unieke oplossingen ontwikkeld die de grenzen van innovatie verleggen. Onze uniforme aanpak zorgt ervoor dat we consequent resultaten van de hoogste kwaliteit leveren, precies op tijd, die voldoen aan uw specificaties en deze zelfs overtreffen. Met een diepgewortelde toewijding aan serieel en modulair design zit innovatie ingebakken in ons DNA.

De combinatie van passie voor innovatie en duurzame waarden zorgde voor succes in vele projecten. Bekijk twee voorbeelden van dit succes.

Niet-chemische onkruidbestrijding

Ervaar onkruidbestrijding zonder schadelijke chemicaliën. Onze milieuvriendelijke oplossingen houden je landschap, openbare ruimte of landbouwvelden ongerept en beschermen tegelijkertijd het milieu.

Duurzame innovatie

HOAF infraroodtechnologieën

HOAF, een subbedrijf van NieuweWeme, loopt voorop in het revolutioneren van niet-chemische onkruidbestrijdingsoplossingen. Met een speciale focus op milieuduurzaamheid biedt HOAF een reeks innovatieve en effectieve producten die zijn ontworpen om onkruid te bestrijden zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Onze geavanceerde technologieën en vakkundige engineering zorgen voor een efficiënte en milieuvriendelijke onkruidbestrijding, zodat u over een oplossing beschikt die tegelijkertijd het welzijn van het milieu waarborgt. Vertrouw op HOAF voor betrouwbare, niet-chemische onkruidbestrijdingsoplossingen die prioriteit geven aan zowel uw behoeften als de gezondheid van de planeet.

Waterzuivering

Schoon water, duurzaam

  • Engineering

    Onze engineers, geworteld in duurzaamheid en innovatie, ontwikkelden verschillende oplossingen voor circulaire vormen van waterzuivering.

  • In-house productie

    We produceren alles zelf, waardoor we afval en transportemissies beperken. Of het nu gaat om mechanische onderdelen, panelen, behuizingen, schakelkasten of bedrading: wij hebben het geproduceerd.

  • Implementatie

    Onze oplossingen kunnen in veel sectoren worden toegepast. Grote oplossingen worden vaak op locatie gebouwd, aangesloten, getest en gebruiksklaar afgeleverd.

Waterzuivering zonder chemicaliën

De Rotating Brush Separator (RBS) brengt een revolutie teweeg in de zuivering van vloeistoffen. Met zijn duurzame en chemicaliënvrije aanpak verwijdert hij op efficiënte wijze vaste stoffen uit vloeistoffen en levert zo uitzonderlijke kwaliteit voor een breed scala aan industrieën.

Containerized Solutions

Neem contact op met onze Containerized Solutions Business Unit 

Charging
Solutions

Neem contact op met onze Charging Solutions Business Unit

Control
Systems

Neem contact op met onze Control Systems Business Unit 

Manufacturing
& Assembly

Neem contact op met onze Manufracturing & Assembly Business Unit