Home – De NieuweWeme GroepOnze Producten – NieuweWeme RBS

Rotating Brush Separator 

NieuweWeme ontwikkelt graag zelf nieuwe producten die bestaande problemen oplossen. Een perfect voorbeeld daarvan is onze Rotating Brush Separator (RBS).

Door onze mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten, ontwikkelden we volledig in eigen beheer een duurzame oplossing voor verdere verwerking van afvalstromen. De RBS kan op allerlei manieren ingezet worden. Als je zonder chemicaliën vaste stoffen uit vloeistoffen wilt halen, dan is dit dé manier om dat te realiseren.

Geschikt voor een breed spectrum aan sectoren

Wil je zand uit olie halen? Of slib uit rioolwater? Misschien moeten er algen uit water geoogst worden? Dat kan allemaal met de RBS. In de borstelseparator concentreert de vaste stof zich tot een droge cake die vervolgens weer als grondstof kan worden gebruikt voor andere processen. De RBS kan bezinkbare delen tot 1 micron separeren.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Bekijk waar de RBS zijn dienst heeft bewezen

Meer weten over de Rotating Brush Separator?

We denken graag mee over de mogelijkheden van de Rotating Brush Separator voor jouw specifieke situatie! Neem contact op met Sebastiaan, één van onze projectmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en de inzetbaarheid.

 

Sebastiaan Rompelman

s.rompelman@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Sebastiaan

Sebastiaan Rompelman staat voor je klaar.