Header Commercieel Medewerker Binnendienst
Home – Over OnsWerken bij – Vacature Zelfstandig Monteur

Vacature
Zelfstandig Monteur

Krijg jij energie van het zelfstandig oplossen van problemen? Werk je graag met je handen, zowel zelfstandig als in teamverband?

Dan is NieuweWeme opzoek naar jou!  

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde! Maar we geven jou graag een indicatie van jouw bezigheden.

Je houdt je bezig met normale en meer complexe werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische werkzaamheden, zoals het monteren van mechanische delen en waar nodig het aansluiten van de bekabeling volgens aangeleverde schema’s in de fabriek, maar ook op locatie bij opdrachtgevers.

Als jij zelfstandig kan werken, je vindingrijk bent en je goed prioriteiten kan stellen, hebben wij de baan voor jou! Jouw verantwoordelijkheid ligt in het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden met behulp van technische tekeningen en werkinstructies en het controleren en testen van het product.

Inschiet Vacature Monteur Paneelbouw
Inschiet Vacature Beginnend Monteur Paneelbouw

Wat breng jij mee?

Wij geloven meer in passie dan papieren! Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

  • Een technische opleiding MBO 3 of 4 aangevuld met praktijkervaring is het meest passend.

Dat zijn niet de belangrijkste zaken waar we naar kijken. Wij vinden het namelijk nog belangrijker dat je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Passie voor jouw vak
  • Een gezonde drive om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
  • Je beng leergierig en vind het leuk om met diverse mensen samen te werken
  • Je bent sociaal en draagt graag jouw steentje bij aan een betere toekomst.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij werken er dus altijd hard aan om ervoor te zorgen dat je goed op je plek zit en elke dag met plezier naar je werk gaat.

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

Meer weten over de vacature?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Mark! Dat kan telefonisch of per mail. Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.