Header Commercieel Medewerker Binnendienst

Home – Over OnsWerken bij – Vacature Zelfstandig Monteur

Vacature
Zelfstandig Monteur

Kom jij de NieuweWeme Groep versterken? Als jij zelfstandig problemen kan oplossen, je vindingrijk bent en je goed prioriteiten kan stellen, hebben wij de baan voor jou! Jouw verantwoordelijkheid ligt in het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden met behulp van technische tekeningen en werkinstructies en het controleren en testen van het product, alsmede het herstellen van fouten.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met normale en meer complexe werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische werkzaamheden zoals het monteren van mechanische delen en waar nodig het aansluiten van de bekabeling volgens aangeleverde schema’s in de fabriek, maar ook op locatie bij opdrachtgevers. Daarnaast nog de volgende taken:

 

  • Het zelfstandig uitvoeren van de controle, het testen en het herstellen van fouten om kwaliteit en kwantiteit van het product te waarborgen onder andere met behulp van perslucht en gas.
  • Verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals het isoleren, tappen, lassen, zagen, boren, buigen van leidingwerk etc..
  • Het instrueren van de Leerling Monteur en het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Het zorgdragen voor een duidelijke, zorgvuldige schriftelijke rapportage en administratieve/technische afhandeling van de werkzaamheden.
  • Het up to date houden van (technische) kennis- en vaardigheden.
Inschiet Vacature Monteur Paneelbouw
Inschiet Vacature Beginnend Monteur Paneelbouw

Wat breng jij mee?

Je bent bekent met mechanische techniek en hebt bij voorkeur enige jaren ervaring als monteur. Een technische opleiding MBO 3 of 4 aangevuld met praktijkervaring is het meest passend. Heb je dat niet? Dan mag je ons altijd overtuigen van je kunnen!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Buiten kantoor tijden? Bel dan: +31 (0)64 846 2091

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.