Home – Over OnsWerken bij – Vacature werkvoorbereider

Vacature
Werkvoorbereider

Ben je als ras techneut ervaren in het organiseren, communiceren en plannen?
Zoek je een afwisselende baan bij een gerenommeerd bedrijf?

Dan is NieuweWeme op zoek naar jou!

NieuweWeme heeft de beschikking over een verscheidenheid aan technische disciplines binnen onze bedrijfsportfolio. Vanuit deze veelzijdigheid worden projecten gerealiseerd, waarbij de nadruk wordt gelegd op de maakbaarheid. De variëteit in projecten en producten is enorm, waardoor de uitdaging telkens blijft boeien!

Wat ga je doen?

In de functie van Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten verlopen van het productieproces. Je verzamelt informatie, legt contacten met klanten en levert tijdig de juist informatie aan in de productie.

  • Je zorgt voor juiste tekeningen, productspecificaties en correcte informatie over het te produceren product, zodat medewerkers in de productie met de juiste informatie aan de slag kunnen en concrete opdragen krijgen aangereikt.
  • Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, leveranciers en bent de verbindende schakel tussen collega’s van de verschillende afdelingen.
  • Je bewaakt en signaleert knelpunten in de voortgang van de productie, stelt prioriteiten, maakt keuzes en werkt oplossingsgericht.
  • Je zorgt voor de voor- en nacalculatie van producten of onderdelen in het proces.
Seriematig laswerk voor onderdelen van een HOAF brander.
Allround lasser bezig met het lassen van een frame.

Wat breng jij mee?

Je weet je staande te houden in een dynamische omgeving waar prioriteiten stellen, gestructureerd werken en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend zijn. Dit, samen met jouw technische achtergrond, maakt dat jij zaken binnen het productieproces succesvol weet te organiseren.

Wij geloven meer in passie dan papieren!

Wel is een afgeronde technische opleiding MBO-niveau 4 gewenst om de functie goed te kunnen uitoefenen en dien je te beschikken over de drive om je te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Samen staan we sterk!

Wat krijg je allemaal nog naast een mooi salaris, pensioen en vakantiedagen?

  • Een mooie functie in een prachtig Twents bedrijf
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden en een informele cultuur

Meer weten over de vacature werkvoorbereider?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Neem dan snel telefonisch of per mail contact op met Mark! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.