Home – Over OnsWerken bij – Vacature Strategisch Inkoper

Vacature
Strategisch Inkoper

Ben jij een Strategisch Inkoper met een passie voor duurzaamheid en techniek?

Wil je graag echt het verschil maken, en kent inkoop voor jou geen geheimen?

Dan is NieuweWeme op zoek naar jou!

In deze veelzijdige functie houd je je onder andere bezig met contractonderhandelingen, raamwerkafspraken en voorraadbeheer. Wij zoeken een gedreven persoon die niet bang is om de leiding te nemen en nieuwe kansen te ontdekken.

Wat ga je doen?

Een Strategisch Inkoper kan voor ons keten breed denken en huidige processen kritisch tegen het licht houden. Je krijgt in deze rol veel vrijheid om jouw eigen ideeën door te voeren en personeel aan te sturen op het gebied van inkoop.

Je begeeft je op het snijvlak van de interne klant en de externe leveranciers. De verdieping in jouw (interne) klant en jouw uitstekende sociale vaardigheden zorgen voor sterke stakeholder- en relatiemanagement.

In deze functie is geen uur en geen dag hetzelfde. Het ene moment kan je bezig zijn met een inkooptraject, en het andere moment ben je een operationeel- of contractueel probleem aan het oplossen.

Bij al je werkzaamheden ben je constant bezig om onze inkoopafdeling en de verschillende Business Units naar een hoger niveau te tillen. Ondernemerschap en verbeteringsdrang zijn eigenschappen die jou typeren.

Typische taken waar je je mee bezig houdt zijn onder andere:

  • Onderhandelen met leveranciers over leveringsvoorwaarden
  • Opstellen en bewaken van contracten
  • Managen van de leveranciersrelaties
  • Evalueren van leveranciersprestaties en ingrijpen waar nodig
  • Intensief samenwerken met andere afdelingen o.a. Engineering, Sales, Productie en Finance
  • Het vinden en uitvoeren van (creatieve) oplossingen voor opstoppingen in de supply chain
Seriematig laswerk voor onderdelen van een HOAF brander.
Collega ontwerpt een besturingskast voor een project in EPLAN.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur de cursus NEVI-1 en/of NEVI II te hebben gevolgd.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een grotere organisatie of corporate omgeving en affiniteit met duurzaamheid en techniek.
  • Je bent gedreven en je toont veel initiatief. Je bent goed in staat om de (interne) klantbehoefte in kaart te brengen en je durft beslissingen te nemen.
  • Je werkt gestructureerd, secuur en projectmatig en weet ondanks de dagelijkse hectiek je prioriteiten te stellen.

Wijkt jouw profiel iets af?
Laat dat je niet tegenhouden! We laten ons graag overtuigen van waarom we jou nodig hebben! Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan.

Wat bieden wij jou?

Een functie waar je echt het verschil mag maken met veel vrijheid om het helemaal eigen te maken.

Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, informele en afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert al meer dan 30 jaar technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Bestaande uit 4 business units, is NieuweWeme instaat diverse oplossingen te bieden in verschillende sectoren. Het is onze missie om oplossingen te realiseren die de wereld schoner, beter en duurzamer maken. Van laadpalen tot nieuwe prototypes en producten voor de zorg – innovatie en slimme oplossingen kunnen wij als geen ander! Met 170 medewerkers is NieuweWeme uniek met onze informele werksfeer. Wij hebben de kennis en kracht van een grote organisatie, met de aanpak en sfeer van een kleine startup. Als erkend leerbedrijf, investeert NieuweWeme actief in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij maken innovatieve concepten tastbaar.

Meer weten over de vacature Strategisch Inkoper?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Buiten kantoor tijden? Bel dan: +31 (0)64 846 2091

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.