Header Commercieel Medewerker Binnendienst

Home – Over OnsWerken bij – Vacature Sales Engineer

Vacature
Sales Engineer

NieuweWeme heeft de beschikking over een verscheidenheid aan technische disciplines binnen haar bedrijfsportfolio. De variëteit in projecten en producten is enorm op het gebied van afvalverwerking, afvalwater, -behandeling en energieopslagsystemen, waardoor de uitdaging telkens blijft boeien! NieuweWeme realiseert op maat gemaakte oplossingen voor nagenoeg alle industriële processen voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Haal jij als techneut voldoening uit de combinatie techniek en commercie? Binnen NieuweWeme is er de behoefte ontstaan naar de verbindende schakel tussen Sales en Projectmanagement. In deze nieuwe rol ondersteun je de Accountmanager in de offertefase, waarbij je de klantwens vertaalt en meedenkt in technische vraagstukken.

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer maak je calculaties voor nieuwe projecten, stel je offertes op en ben je verantwoordelijk voor de opvolging, evaluatie en registratie hiervan. Je houdt rekening met de maakbaarheid, maakt een inschatting van de benodigde materialen, uitbestedingen en uren en hebt contact met diverse afdelingen binnen de organisatie om tot een maatwerk oplossing te komen. Je bent het aanspreekpunt voor de Account-, projectmanager en de klant omtrent technische vragen.

Collega ontwerpt een besturingskast voor een project in EPLAN.
Blijven uitbreiden van het productaanbod om zo voor elke situatie de schikte oplossing te bieden.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde HBO opleiding, Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je weet je staande te houden in een dynamische omgeving waar prioriteiten stellen en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend is.
  • Je neemt initiatief, bent klantgericht en communicatief zeer vaardig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature Sales Engineer?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur jouw sollicitatiebrief op samen met je cv naar Jeanet of neem telefonisch of per mail contact met haar op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf. 

 

Jeanet van Arragon

j.vanarragon@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.