Home – Over OnsWerken bij – Vacature project manager

Vacature
project manager

NieuweWeme realiseert op maat gemaakte oplossingen voor nagenoeg alle industriële processen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Door de verscheidenheid aan technische disciplines binnen ons bedrijfsportfolio is de variëteit in projecten en producten op het gebied van o.a. afvalverwerking, afvalwater, -behandeling en energieopslagsystemen enorm.

Regel jij graag alles tot in de puntjes en wil je niet gebonden zijn aan slechts één sector binnen de industrie? Beschik jij naast jouw commerciële vaardigheden over technische bagage? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

Binnen NieuweWeme is er de behoefte ontstaan naar de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen. Als project manager ben jij verantwoordelijk voor het verloop van jouw projecten vanaf verkoop tot en met de oplevering. Je werkt samen met onze accountmanagers, engineers en monteurs om het project tot volle tevredenheid van de klant op te leveren. Je vertaalt de wens van de klant naar een fysiek product, waarbij je rekening houdt met maakbaarheid, budget en planning.
Één van de skids in de opstelling van WTT.
De trafostation container wordt veilig en succesvol geplaatst op het dak van het Amsterdam UMC.

Wat breng jij mee?

Om de functie van project manager goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je weet je staande te houden in een dynamische omgeving waar prioriteiten stellen en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend is.
  • Je neemt initiatief, bent klantgericht en communicatief zeer vaardig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature project manager?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.