Home – Over OnsWerken bij – Vacature monteur paneelbouw

Vacature (leerling)
monteur paneelbouw

Wij zijn NieuweWeme en realiseren al meer dan dertig jaar projecten en producten in diverse sectoren, voor klanten over de hele wereld. Als monteur ga jij daar een steentje aan bijdragen op de paneelbouw afdeling. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat alle elektrische schema’s voor al onze projecten en (eigen) producten worden omgezet worden naar kwalitatieve schakelpanelen en besturingskasten!

Wat ga je doen?

Als zelfstandig monteur heb je genoeg ervaring, inzicht en verantwoordelijkheid voor deze functie en ben je verantwoordelijk voor:

 

  • Het uitvoeren van normale en meer complexe werkzaamheden aan elektrotechnische besturingspanelen volgens werktekeningen en voorschriften. Bij ons op de afdeling paneelbouw of als het nodig is bij de klant op locatie.
  • Het zelfstandig uitvoeren van de controle, het analyseren, het testen en herstellen van fouten om kwaliteit van jouw werk te waarborgen.
  • Het verrichten van alle bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het boren en tappen van gaten, het knippen van draden en het aansluiten van componenten.
Met ons motto vereenvoudigen we bestaande producten.
Afhankelijk van de wensen kunnen wij je van A tot Z helpen.

Wat breng jij mee?

Om de functie van monteur goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende eisen:

 

  • Je bent in het bezit van een MBO Elektrotechniek niveau 3 diploma of hebt aantoonbare ervaring op dit niveau.
  • Jij bent nauwkeurig en krijgt energie van zelfstandig, vrij en afwisselend werk. Van kleine aanpassingen tot complete projecten.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature monteur paneelbouw?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur jouw sollicitatiebrief op samen met je cv naar Jeanet of neem telefonisch of per mail contact met haar op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf. 

 

Jeanet van Arragon

j.vanarragon@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.