Home – Over OnsWerken bij – Vacature Logistiek Medewerker

Vacature
Logistiek Medewerker

Wil jij graag werken in een leuk team? Let jij graag op de kleinste details?

Dan is NieuweWeme op zoek naar jou!

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van het logistieke proces met betrekking tot levering, opslag en verzending van materiaal.

Wat ga je doen?

Wij zijn een zeer divers maakbedrijf. Dat betekend dat geen dag hetzelfde is!
Als Logistiek Medewerker controleer je producten op kwaliteit, hoeveelheid en verpakking. Je inventariseert en beheert de magazijnvoorraad en verwerkt alles administratief in het computersysteem, zodat de voortgang van bestellingen en verzending kunnen worden beheerd. Je helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens, het ontvangen en verzendklaar maken van goederen en je bezorgt ze daadwerkelijk bij de klant.
Inschiet vacature project manager
Blijven uitbreiden van het productaanbod om zo voor elke situatie de schikte oplossing te bieden.

Wat breng jij mee?

Wij geloven meer in passie dan papieren! Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

  • VMBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • In het bezit van een Heftruck- en BE-rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Verras ons. Voor iedereen is er plek!

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

Meer weten over de vacature Logistiek Medewerker?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Neem dan snel telefonisch of per mail contact op met Mark! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.