Home – Over OnsWerken bij – Vacature Logistiek Medewerker

Vacature
Logistiek Medewerker

Wij zijn NieuweWeme en realiseren al meer dan dertig jaar projecten en producten in diverse sectoren, voor klanten over de hele wereld.  Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van het logistieke proces met betrekking tot levering, opslag en verzending van materiaal.

Wat ga je doen?

Als Logistiek Medewerker controleer je producten op kwaliteit, hoeveelheid en verpakking. Je inventariseert en beheert de magazijnvoorraad en verwerkt alles administratief in het computersysteem, zodat de voortgang van bestellingen en verzending vanuit het computersysteem kunnen worden beheerd. Je helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens, het ontvangen en verzendklaar maken van goederen en je bezorgt ze daadwerkelijk bij de klant.

Inschiet vacature project manager
Blijven uitbreiden van het productaanbod om zo voor elke situatie de schikte oplossing te bieden.

Wat breng jij mee?

Om de functie van logistiek medewerker goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende eisen:

  • VMBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • In het bezit van een Heftruckrijbewijs.
  • Ervaring met ERP software en MS office.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature Logistiek Medewerker?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Buiten kantoor tijden? Bel dan: +31 (0)64 846 2091

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.