Home – Over OnsWerken bij – Vacature ervaren e-engineer

Vacature
ervaren E-engineer

Wij zijn NieuweWeme en realiseren al meer dan dertig jaar projecten en producten in diverse sectoren, voor klanten over de hele wereld. Samen met onze klanten ontwikkelen we producten om de energietransitie mogelijk te maken. Als ervaren E-engineer ga jij daar een steentje aan bijdragen. Met jouw creativiteit, kennis en ervaring zorg je ervoor dat informatie omgezet wordt tot complete besturingstekeningen voor al onze complexe elektrotechnische installaties.

Wat ga je doen?

Als ervaren E-engineer ben je verantwoordelijk voor:

 

  • Het vertalen van klant informatie tot complete besturingstekeningen. Je bent gedreven en pas tevreden als de klant volledig tevreden is.
  • Het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van werkmethodieken en -processen op de afdeling. 
  • Het geven van advies en het bieden van ondersteuning aan het team met betrekking tot technische vraagstukken, engineering, materiaalkennis, etc.
  • Het uitwerken van voor- en nacalculaties. Je brengt hier advies over uit en neemt beslissingen om verbeteringen door te voeren.
Collega ontwerpt een besturingskast voor een project in EPLAN.
Wij kunnen op meerdere vlakken meedenken door onze diversiteit aan mogelijkheden.

Wat breng jij mee?

Om de functie van ervaren E-engineer goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende eisen:

 

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in de Elektrotechniek.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als zelfstandig E-engineer en kennis van EPLAN.
  • We verwachten dat je over een sterk analytisch vermogen beschikt en systematisch en planmatig kunt werken. Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken. Verder ben je enthousiast en heb je een klantgerichte instelling.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature ervaren E-engineer?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.