Header Aqana Afvalwaterzuivering
Home – Over OnsWerken bij – Vacature Engineer WTB

Vacature
Engineer WTB

Door mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten bouwen wij oplossingen voor diverse waterbehandelingsprocessen op het gebied van drinkwater, proceswater en afvalwater. Daarnaast bouwen wij oplossingen waarin huisafval vergist of gecomposteerd wordt, zodat grondstof kan dienen voor andere processen. Word jij blij van het vertalen van de behoefte van de klant naar een functioneel ontwerp in een technische uitwerking? Dan is onze functie engineer WTB precies wat je zoekt! We hechten veel waarde aan technische creativiteit en dagen je dan ook om vanuit jouw expertise tot slimme oplossingen te komen.

Wat ga je doen?

Vanuit jouw rol als Engineer WTB werk je in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met het kant en klare product. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren, uitwerken en engineeren van werktuigbouwkundige installaties op basis van de wensen van de klant en voor het opstellen van offertes. Je zet een basis ontwerp op, maakt kostprijsbegrotingen met daarbij de juiste werkmethoden, hoeveelheden, materialen, manuren etc. Je draagt zorg voor tijdige afstemming met de inkoper en ziet toe op een tijdige levering.
Onze engineer kijkt naar de mogelijkheden.
Meerdere terugslagkleppen in bedrijf gesteld.

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een HBO opleiding Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 5 jaar ervaring.
  • Ervaring met MS Office, ERP software en 3D software (Solid Works).
  • Overtuigingskracht, vakmanschap en een ondernemersmentaliteit
  • Oog voor innovatie en duurzaamheid.
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten in een hecht team met de beste mensen. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature Engineer WTB?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.