Home – Over OnsWerken bij – Vacature E-Engineer

Vacature
E-Engineer

Barst jij van de creativiteit, kennis en expertise op het gebied van elektro engineering?

Dan is NieuweWeme opzoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met afwisselende projecten en taken? Wil jij de wereld voorzien van nieuwe duurzame en innovatieve oplossingen?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

NieuweWeme is per direct opzoek naar een ervaren en leergierige E-Engineer. Samen met onze klanten ontwikkelen we producten en oplossingen om de energietransitie mogelijk te maken. Als E-engineer ga jij daar een steentje aan bijdragen. Met jouw creativiteit, kennis en ervaring zorg je ervoor dat informatie omgezet wordt tot complete besturingstekeningen voor al onze complexe elektrotechnische installaties.

Als E-engineer ben je verantwoordelijk voor:

  • Het vertalen van klant informatie tot complete besturingstekeningen in EPLAN.
  • Het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van werkmethodieken en -processen op de afdeling.
  • Het geven van advies en het bieden van ondersteuning aan het team met betrekking tot technische vraagstukken, engineering, materiaalkennis, etc.
  • Het uitwerken van voor- en nacalculaties. Je brengt hier advies over uit en neemt beslissingen om verbeteringen door te voeren.
Inschiet Vacature Assemblagemedewerker
Twee collega's zijn aan het overleggen.

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in de Elektrotechniek.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als zelfstandig E-engineer en kennis van EPLAN.
  • We verwachten dat je over een sterk analytisch vermogen beschikt en systematisch en planmatig kunt werken.
  • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken. Verder ben je enthousiast en heb je een klantgerichte instelling.

Wijkt jouw profiel iets af?
Laat dat je niet tegenhouden! We laten ons graag overtuigen van waarom we jou nodig hebben! Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Wij bieden ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.
Je krijgt de kans om in een unieke werkomgeving terecht te komen waar je veel kunt leren en grote impact kunt maken.

Wij zijn een grote organisatie, met de sfeer van een klein bedrijf. De sfeer is informeel en persoonlijk waardoor je makkelijk jouw draai zult vinden.

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert al meer dan 30 jaar technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Bestaande uit 4 business units, is NieuweWeme instaat diverse oplossingen te bieden in verschillende sectoren. Het is onze missie om oplossingen te realiseren die de wereld schoner, beter en duurzamer maken. Van laadpalen tot nieuwe prototypes en producten voor de zorg – innovatie en slimme oplossingen kunnen wij als geen ander! Met 170 medewerkers is NieuweWeme uniek met onze informele werksfeer. Wij hebben de kennis en kracht van een grote organisatie, met de aanpak en sfeer van een kleine startup. Als erkend leerbedrijf, investeert NieuweWeme actief in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij maken innovatieve concepten tastbaar.

Meer weten over de vacature E-Engineer?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Buiten kantoor tijden? Bel dan: +31 (0)64 846 2091

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.