Home – Over OnsWerken bij – Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

Vacature
Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

Ben jij administratief en organisatorisch sterk? En vind je het leuk om de schakel te zijn tussen klanten en personeel?

Dan is NieuweWeme op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van onze afdeling Paneelbouw zijn wij op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst.

Wat ga je doen?

Je ben de schakel tussen de klant en de interne organisatie. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van offerte aanvragen tot de facturatie van de orders in ons ERP systeem.

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, Accountmanagers en andere collega’s omtrent vragen, de status en voortgang van projecten.
  • Je coördineert het orderproces, zoals o.a. het bewaken van de levertijden en het verzorgen van tijdige informatieverstrekking aan klanten en collega’s.
  • Je verricht administratieve werkzaamheden, zoals o.a. het maken van orderbevestigingen.
Inschiet vacature commercieel medewerker binnendienst
Twee collega's zijn aan het overleggen.

Wat breng jij mee?

Om de functie van Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst goed in te kunnen vullen, hoef je geen techneut te zijn. Een klantgerichte instelling vinden wij des te belangrijker!

Wij geloven meer in passie dan papieren!

Wel is een afgeronde opleiding MBO-niveau 4 gewenst om de functie goed te kunnen uitoefenen en dien je te beschikken over de drive om jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Verras ons. Voor iedereen is er plek!

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 170 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’. Gezellig en informeel!

Meer weten over de vacature Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Mark! Dat kan telefonisch of per mail. Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.