Home – Over OnsWerken bij – Vacature BU Manager Paneelbouw

Vacature
BU Manager Paneelbouw

Als BU Manager Paneelbouw ben je verantwoordelijk voor de afdeling Paneelbouw. Deze afdeling engineert en maakt besturingskasten, van een enkel schakelpaneel tot een gehele serie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken regelt de afdeling Paneelbouw het gehele traject, van het ontwerpen van de kastindeling tot het aansluiten op locatie.

Voor deze rol zijn we op zoek naar een ervaren manager die beschikt over technische kennis en goede leiderschapsvaardigheden. Als Business Unit Manager draag verantwoordelijkheid voor het team, de doelstellingen, kwaliteit en de financiële resultaten. Jij geeft leiding aan de medewerkers op een effectieve, efficiënte en commerciële wijze, zodat de gestelde doelen worden gehaald. Leverbaarheid, productkwaliteit, efficiënte productie en optimale interne communicatie zijn algemene doelen.

Wat ga je doen?

Je hebt de dagelijkse leiding over alle medewerkers van de afdeling Paneelbouw, bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, kosten en levertijd van de schakelpanelen en bent daarmee verantwoordelijk voor alle daarmee samenhangende werkzaamheden.

Je vertaalt de doelen, welke jaarlijks samen met de directie worden vastgesteld, naar acties voor de afdeling.  Je onderhoudt relaties met leveranciers en (potentiële) opdrachtgevers.

Je draagt verantwoordelijkheid voor een goed financieel beheer: bewaking van de kosten, uren, productie en rendement. Het motiveren en coachen van de medewerkers is een belangrijk onderdeel in je functie.

Collega aan het werk met aansluitingen op een schakelpaneel.
Twee collega's zijn aan het overleggen.

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde technische HBO opleiding Elektrotechniek.
  • 5-10 jaar relevante werkervaring.
  • People management skills.
  • Strategisch denkvermogen.
  • Je bent communicatief sterk en overtuigend op alle niveaus.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten in een hecht team met de beste mensen. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature BU Manager Paneelbouw?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Buiten kantoor tijden? Bel dan: +31 (0)64 846 2091

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.