Home – Over OnsWerken bij – Vacature (allround) lasser

Vacature
(allround) lasser

Wij zijn NieuweWeme en realiseren al meer dan dertig jaar projecten en producten in diverse sectoren, voor klanten over de hele wereld. Als (allround) lasser ga jij daar een bijdrage aan leveren en ga je met jouw kennis en ervaring ervoor zorgen dat alle onderdelen voor onze producten perfect gelast worden zodat onze hoge kwaliteit gegarandeerd blijft! 

Wat ga je doen?

Je werkt in een team van lassers, ieder met zijn eigen specialistische kennis en vaardigheid. Met behulp van technische tekeningen weet jij met verschillende materialen (zoals RVS, staal en eventueel aluminium) perfect laswerk af te leveren. Je beheerst diverse lastechnieken zoals MIG/MAG en TIG-lassen voor zowel plaatwerk als constructiewerk. De werkzaamheden kunnen bestaan uit enkele stuks, kleinere series en projectmatig werk. 

Seriematig laswerk voor onderdelen van een HOAF brander.
Allround lasser bezig met het lassen van een frame.

Wat breng jij mee?

Om de functie van (allround) lasser goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende eisen:

 

  • Je beschikt over een MBO niveau 3 diploma.
  • Als je aanvullende lascursussen hebt gevolgd is dat een pré.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als (allround) lasser.
  • Je bent accuraat, praktisch ingesteld, zelfstandig en collegiaal.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature (allround) lasser?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur jouw sollicitatiebrief op samen met je cv naar Jeanet of neem telefonisch of per mail contact met haar op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf. 

 

Jeanet van Arragon

j.vanarragon@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500

Neem contact op met Jeanet

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.