Header Commercieel Medewerker Binnendienst
Home – Over OnsWerken bij – Vacature Account Manager Laadpalen

Vacature
Account Manager Laadpalen

De wereld bevindt zich in een energietransitie. Daar zijn slimme oplossingen voor nodig die ons efficiënter laten omgaan met de beschikbare energie. Daar helpt NieuweWeme bij. Als Account Manager Laadpalen ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en acquireer je opdrachten voor de installatie van laadpalen.

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Aan de hand van de door jou opgestelde marktanalyse ga je proactief en creatief op zoek naar nieuwe kansen en weet je partners aan ons te binden. Je bent communicatief zeer vaardig en in staat om duurzame relaties op- en uit te bouwen.

Jouw gedrevenheid maakt dat je continu op de hoogte bent van je eigen omzet- en margeresultaten en je onderneemt op basis hiervan gericht actie. Om (potentiële) relaties goed te kunnen adviseren zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Je draagt zorg voor het opstellen van realistische, tijdige en juiste offertes en het nauwgezet opvolgen van potentiële opdrachten en uitstaande offertes en het voeren van onderhandelingen binnen vastgestelde marges.

Collega ontwerpt een besturingskast voor een project in EPLAN.
Blijven uitbreiden van het productaanbod om zo voor elke situatie de schikte oplossing te bieden.

Wat breng jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en/of ervaring met laadpalen is een pré
  • Je bent klantgericht, beschikt over commercieel vermogen en bent analytisch ingesteld
  • Je legt eenvoudig nieuwe contacten en bent een volwaardige gesprekspartner
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de NieuweWeme Groep.

Meer weten over de vacature Account Manager Laadpalen?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan snel jouw CV naar Mark, of neem telefonisch of per mail contact met hem op! Wij ontvangen jou graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons bedrijf.

Mark Nieuwenhuis

sollicitaties@nieuweweme.nl  |  +31 541 530 500 

Buiten kantoor tijden? Bel dan: +31 (0)64 846 2091

Neem contact op met Mark

Jeanet van Arragon staat voor je klaar.