We are hiring! Click here to see our career opportunities!

WeDriveSolar

Bidirectioneel laden

Geboren vanuit de ambitie om schone mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken, maakt We Drive Solar elektrisch rijden op zonne-energie mogelijk.

Elektrische auto’s worden op abonnementsbasis beschikbaar gesteld voor mensen met een rijbewijs, in een steeds groter wordend We Drive Solar-netwerk met zonnepanelen en laadpalen.

De WeDriveSolar-oplaadoplossing​

Het laadstation beschikt over twee laadpunten met een vermogen van 22 kW per kanaal. Het handige en gebruiksvriendelijke druppelsysteem van We Drive Solar zorgt ervoor dat klanten op verschillende plekken in Nederland gebruik kunnen maken van de beschikbare leenauto’s en laadpalen. Dankzij de backoffice van Last Mile Solutions is het ook mogelijk om zonder abonnement gebruik te maken van de laadpalen.

Vehicle to grid-technologie

Het laadstation We Drive Solar is een van de eerste Vehicle-to-Grid (V2G) laadstations in Nederland. Dit betekent dat, mits het voertuig daarvoor geschikt is, naast het laden ook stroom door het voertuig kan worden teruggeleverd. Hier fungeert het voertuig als een accu die energie ontlaadt om op piekmomenten stroom te leveren.