We are hiring! Click here to see our career opportunities!

Rotating Brush Separator

Ontdek onze eigen producten

Een duurzame manier om vloeistoffen te recyclen

NieuweWeme ontwikkelt vaak nieuwe oplossingen voor bestaande problemen. Een perfect voorbeeld hiervan is onze Rotating Brush Separator (RBS).

Door jarenlange ervaring en expertise hebben we een duurzame oplossing voor de verdere verwerking van afvalstromen geheel in eigen huis ontwikkeld. De RBS kan op vele manieren worden ingezet. Als je op zoek bent naar een duurzame manier om vaste stoffen uit vloeistoffen te verwijderen zonder chemicaliën, dan is dit de manier.

Toepassing

Geschikt voor een breed spectrum van industrieën

Wilt u zand uit olie halen? Of slib uit rioolwater? Misschien algen oogsten uit water? Dit is allemaal mogelijk met de RBS.

In de borstelafscheider wordt de vaste stof geconcentreerd tot een droge koek die vervolgens kan worden gebruikt als grondstof voor andere processen. De RBS kan bezinkbare deeltjes tot 1 micron afscheiden.

Complex proces.
Eenvoudige oplossing.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit wordt nooit gecompromitteerd omwille van de ruimte. We gebruiken elke centimeter die we kunnen om slimme, hoogwaardige en betrouwbare technische oplossingen te creëren.

 • Volledig gecertificeerd

  ISO 9001:2015 gecertificeerd.

 • Eigen ontwikkeling en productie

  We produceren elk mogelijk onderdeel intern. Op deze manier beheersen we zoveel mogelijk van het proces, zo duurzaam mogelijk. Van aangepaste scheepscontainers tot het in huis lassen van SS, ALU en CS leidingwerk.

 • Internationaal

  We bouwen voor klanten over de hele wereld. Van Twente tot Tokio - er is geen grens!

The Rotating Brush Separator

Ontdek de RBS

Recente Projecten

containerized solutions

Salttech DyVaR-60

Salttech DyVaR-60 Salttech is een snelgroeiend, innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met waterzuiveringstoepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, drinkwater en up- en downstream procesindustrieën. Salttech heeft door

Read More »
containerized solutions

Eaton Transformer station container

Eaton Containerized Transformer station Als energiebeheerbedrijf levert Eaton wereldwijd energie-efficiënte producten en diensten om elektrische, hydraulische en mechanische energie op de meest betrouwbare, efficiënte, veilige

Read More »
containerized solutions

Aqana waterzuivering

Aqana afvalwaterzuivering bij Karmeliten brouwerij Met de door hen ontwikkelde anaerobe zuiveringstechnologie richt Aqana zich sinds 2011 op de behandeling van afvalwater. De Aqana DACS®

Read More »

Neem contact op met Sebastiaan!