We are hiring! Click here to see our career opportunities!

Manufacturing
& Assembly

Van protoype tot serieproductie

Jouw lokale productiepartner

Wij geloven erin om alles lokaal te houden. Zo blijven de emissies laag, kan de kwaliteit in elke productiestap worden gecontroleerd en wordt de lokale economie gestimuleerd. 

In onze business unit Manufacturing & Assembly hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de productie en assemblage van onderdelen en producten voor klanten over de hele wereld. 

Heeft u een product of project dat klaar is om op de markt gebracht te worden? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw product werkelijkheid te laten worden! 

Uw rondleiding door de productiefaciliteit en een warme kop koffie staan voor u klaar! 

Als onderdeel van de NieuweWeme Groep realiseert Manufacturing & Assembly alles op het gebied van metaalbewerking voor binnenkomende projecten en producten. Door vroeg in het proces betrokken te zijn, kunnen wij u op elk procesniveau begeleiden met onze ervaring en kennis. Door onze uitgebreide ervaring en kennis kunnen wij u adviseren op het gebied van constructie, materialen, processen en de mogelijkheden voor uw oplossing.

Lange-termijn

partner voor productie

Langdurig partnerschap

We bouwen duurzame relaties op met onze klanten. We ondersteunen u vanaf dag één. Van prototypeontwikkeling tot serieproductie. 

Productie op de juiste manier

We automatiseren waar mogelijk. Snelheid en kwaliteit staan centraal in onze manier van werken. Of je nu een enkel onderdeel of een heel product nodig hebt, wij zorgen ervoor. 

Prototype tot serie

Wij zijn je A-Z partner in productontwikkeling. We maken je wegwijs in de mogelijkheden, materialen, technieken en ontwerpopties. 

Complexe problemen.
Eenvoudige oplossingen.

 • Kwaliteit

  We produceren onze producten volgens de hoogste normen. Waar mogelijk geautomatiseerd en handmatig gecontroleerd voordat ze onze faciliteiten verlaten.

 • ISO-gecertificeerd

  ISO 9001:2015 gecertificeerd.

 • Eigen ontwikkeling en productie

  We produceren elk mogelijk onderdeel intern. Op deze manier controleren we zoveel mogelijk van het proces, zo duurzaam mogelijk.

 • Internationaal

  We bouwen voor klanten over de hele wereld. Van Twente tot Tokio - er is geen grens!

Een partnerschap waarop u kunt vertrouwen

Duurzame partnerschappen

Onze M&A business unit is de productiepartner van diverse hoogwaardige producten. Variërend van het draaien en frezen van kleine onderdelen tot complete behuizingen en producten. 

Of het nu gaat om een volledig geassembleerd project of een klein onderdeel, uw wensen blijven altijd centraal staan in ons productieproces. We gaan altijd een partnerschap aan door nauw samen te werken met u als klant. Productie van topkwaliteit is vanzelfsprekend dankzij onze hoogopgeleide professionals. We gaan net dat stapje verder om een langdurige en vruchtbare relatie met onze klanten op te bouwen.

Stressvrije samenwerking

Kwaliteit gegarandeerd

Als uw partner in het productieproces vinden wij kwaliteitsgarantie erg belangrijk. We houden onze interne kennis en machines up-to-date door structureel en regelmatig personeel bij te scholen. Daar houdt het niet op, want met certificeringen en inspecties zorgen we ervoor dat het machinepark up-to-date blijft. 

Als ISO-gecertificeerd bedrijf zijn we continu bezig met het verbeteren van processen, samenwerking en kwaliteit binnen de organisatie om nog beter aan onze wensen en die van onze klanten te kunnen voldoen.

Unieke producten vereisen unieke productiepartners

Productie op de juiste manier

Met meer dan 30 jaar ervaring kennen we de uitdagingen waar u voor staat als geen ander. Bent u op zoek naar een productiepartner die het goed doet? Zoek dan niet verder. Wij automatiseren alles wat geautomatiseerd kan worden. De rest? Laat dat maar over aan ons team van hoogopgeleide professionals!

Wat je ook gedaan wilt hebben, wij hebben de mogelijkheden in huis:  

 • Lasersnijden
 • Ponsen
 • Buigen en vormgeven
 • Assemblage van producten en onderdelen
 • Lassen (inclusief puntlassen, tig-lassen en mig/mag-lassen)
 • Spinnen en latten
 • Frezen
 • Assemblage van producten en onderdelen
 • Oppervlaktebehandelingen (inclusief poedercoaten, natlakken, anodiseren, galvaniseren, uitharden, enz.)

Uw A-Z partner

Van prototype tot serieproductie

We werken met je samen tijdens het hele proces. Tijdens de prototypefase begeleiden we je door de mogelijkheden en opties die je hebt. We engineeren voor u de onderdelen die engineering nodig hebben en adviseren u over de onderdelen die u liever in huis houdt. 

Zodra de productie begint, automatiseren we wat geautomatiseerd kan worden. De rest houden we in huis met ons grote team van professionals.

We hebben talloze klanten geholpen om hun producten op de markt te brengen. Van begin tot eind.

Dit is wat we doen, en we doen het als de beste.

Waarom we een betrouwbare partner zijn

 • Uw proces. Onze oplossing.

  We starten onze samenwerking graag zo vroeg mogelijk. Zo kunnen we u adviseren bij het ontwikkelen van uw processen en systemen. Onze deskundige ingenieurs adviseren u over de mogelijkheden en helpen u uw proces te perfectioneren.

 • Alles in huis

  We begrijpen de frustratie van het werken met een groot aantal partners. Elk onderdeel dat van een andere leverancier komt, laat alleen maar meer ruimte voor fouten. Wij hebben alle disciplines die je nodig hebt om een product van een idee naar de markt te brengen in huis. Eén aanspreekpunt voor al je productie- en assemblage behoeften.

 • Praktische partnerschappen

  Waar wilt u uw oplossing gebruiken? Hoe kunnen we de productietijd verkorten? Kunnen we het productieproces automatiseren? Met onze drie productielocaties hebben we oplossingen voor al uw praktische uitdagingen. We vermijden graag lange vergaderingen met verschillende belanghebbenden. Bij NieuweWeme heb je altijd één aanspreekpunt. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is.

Onze portfolio

Manufacturing & Assembly

HOAF Onkruidbestrijding

HOAF Chemievrije onkruidbestrijding Onkruid is een groot probleem voor het onderhoud in de openbare ruimte, maar ook voor de land- en tuinbouw, waar het gebruik

Read More »
control systems

Biotrack AquaScope

BioTrack AQUASCOPE EN BT-MED ANALYzer Biotrack houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve tools voor ultrasnelle microbiële screening, detectie en specifieke identificatie. Met als

Read More »
Manufacturing & Assembly

JOYinCARE lifts

JOYinCARE LIFTEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG JOYinCARE draagt bij aan meer plezier in de zorg en bouwt mee aan het duurzaam en betaalbaar houden van de

Read More »

Neem contact op met Martijn!