We are hiring! Click here to see our career opportunities!

JOYinCARE

LIFTEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

JOYinCARE draagt bij aan meer plezier in de zorg en bouwt mee aan het duurzaam en betaalbaar houden van de zorg. De producten verminderen de fysieke belasting voor de zorgverlener en vergroten het zelfrespect van de cliënt. JOYinCARE levert een positieve bijdrage door de wensen van de cliënt of zorgverlener altijd voorop te stellen en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen.

Van advies bij de juiste keuze van hulpmiddelen tot het persoonlijk opmeten of onderhouden van takels. JOYinCARE denkt mee en helpt gedurende het gehele traject om de zorg zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Impact

Samen met JOYinCARE dragen deze producten bij aan meer plezier en impact in de zorgsector.

Ons Proces

Engineering

  • Werktuigbouw
    (verdere ontwikkeling van de takels en modulaire opties).

Productie

  • Productie van de mechanische onderdelen
    (alle metalen onderdelen).
  • Extra onderdelen aangeschaft (kunststof motorkap, elektrische componenten, wielen).
  • Seriematige montage en montage van de takels.
  • Elk product wordt getest volgens door de klant gedefinieerde normen.

Voor elk zorgprobleem de juiste oplossing

Samen met de zorgvrager, zorgverlener en zorginstelling stellen wij de behoefte centraal. Met innovatieve, duurzame en hoogwaardige producten hebben wij voor elke zorgbehoefte de juiste oplossing. Deze producten maken het werk lichter en dus leuker.

Een tillift is de ideale oplossing voor het verplaatsen van patiënten met beperkte mobiliteit van en naar bed, rolstoel of toilet. Door de ondersteuning die de lift biedt, vindt de transfer op de meest veilige en comfortabele manier plaats voor zowel de patiënt als de zorgverlener.

Continue procesoptimalisatie

De ontwikkelde liften zijn samen met JOYinCARE vereenvoudigd en opgedeeld in modules. Het chassis wordt voorzien van elektrisch verplaatsbare of handmatige componenten en gecombineerd met het gekozen tiljuk. Zo kan JOYinCARE verschillende soorten actieve en passieve takels aanbieden met een korte productietijd, gebaseerd op de wensen van de klant.

Op basis van gebruikerservaringen en marktontwikkelingen wordt binnen de samenwerking met JOYinCARE continu gekeken naar mogelijke optimalisaties van de producten. Daarnaast wordt er gezocht naar nieuwe oplossingen voor aangrenzende vraagstukken om de zorg steeds te kunnen verbeteren en ondersteunen.