We are hiring! Click here to see our career opportunities!

Jouw idee. Onze oplossing.

ENGINEERING EN PRODUCTIE VOOR EEN BETERE WERELD.

Wij ontwerpen, engineeren en produceren oplossingen die een betere toekomst mogelijk maken.

Ervaren

Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren we innovatieve oplossingen voor complexe problemen.

Divers

We werken met vier unieke business units die allemaal naadloos samenwerken. Met meerdere locaties verspreid over Twente is geen project te groot of te klein. 

Betrouwbaar

Wij zijn uw lokale actief betrokken partner om uw ideeën in productie te nemen. Wij brengen uw ideeën tot leven. Zonder grondig testen, optimaliseren en installeren is geen enkel project af.

Partnerschap

Wij verwezenlijken producten en projecten voor opdrachtgevers over de hele wereld. Van het ontwikkelen van volledige technische oplossingen tot het fabriceren van serieproducten.

Onze Business Units

Containerized
Solutions

Wij vertalen uw complexe systemen en processen naar mobiele, compacte en goed doordachte oplossingen.

Charging
Solutions

Uw partner in laadontwikkeling, prototyping , engineering & productie. Wij helpen u de toekomst van e-mobiliteit te verwezenlijken. 

Control
Systems

Expertise in elektrotechniek. Van elektrotechniek tot kleine series, grote series of serieproductie.

Manufacturing
& Assembly

Fabricage en montage van serieproducten. Van grondstof tot eindproduct. Waar mogelijk volledig geautomatiseerd.

Ontdek onze eigen Productoplossingen

HOAF Infrarood Technologie

Ontdek onze chemicaliën vrije onkruidbestrijding oplossingen. 

Ongewenst onkruid in het openbaar is een groot probleem. Het maatschappelijk draagvlak voor het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen neemt af vanwege de negatieve neveneffecten op gezondheid en milieu. Met HOAF hebben we dit probleem opgelost door warmte toe te passen als een manier om ongewenste begroeiing permanent te verwijderen. 

Deze onkruidbestrijding systemen zorgen voor eenvoudig, handig en effectief onkruidbeheer, met een beperkte impact op het milieu.

Containerized Solutions

Complexe systemen
vereenvoudigd

 • Compact & Mobiel

  Wij engineeren complexe systemen en processen in zeecontainers en op skids, voor een compacte en mobiele plug & play oplossing.

 • Modulair en schaalbaar

  We bouwen oplossingen met de toekomst in gedachten. Modulair en schaalbaar, waardoor u de flexibiliteit krijgt die u nodig heeft om te groeien.

 • Alles onder één dak

  Wij hebben alles in huis. Zo heeft u één aanspreekpunt dat uw het gehele project uit handen neemt. Van productie tot transport. Allemaal onder één dak.

Charging Solutions

Duurzame
Mobiliteit

 • Serieproductie

  Wij brengen uw ideeën van papier naar serieproductie. Onze elektrotechnici, software-experts en werktuigbouwkundigen helpen u van een prototype naar productie op schaal.

 • Oplossing Ontwikkeling & Engineering

  E-mobiliteit ontwikkelt zich in hoog tempo. Wij kunnen u helpen voorop te blijven lopen. Of u nu bi-directioneel opladen, AC of DC, of ​​een slim en uniek ontwerp nodig heeft… wij zijn de one-stop-partner om dat mogelijk te maken.

 • Innovatieve e-mobiliteitsoplossingen

  We zien e-mobiliteit als een klein onderdeel van een volledig duurzaam ecosysteem. We ontwikkelen oplossingen die dat ecosysteem laten groeien. Van slim laden en energiebeheer tot slimme steden en infrastructuur.

Control Systems

Electrisch
Engineering

 • Traditioneel op de moderne manier

  We zetten de elektrotechniek op zijn kop. Van elektrotechniek en softwareontwikkeling tot serieproductie, wij maken een traditioneel vakgebied modern.

 • Plug & Play

  Wij bouwen plug & play oplossingen en zorgen voor maximale eenvoud. Volledige flexibiliteit en een kort installatieproces. Sluit gewoon de kabels aan en u kunt aan de slag.

 • Diversiteit

  Van kleine elektrische componenten tot grootschalige besturingssystemen voor uw gehele productiefaciliteit. Betrouwbaar en gebouwd volgens uw behoeften en wensen, elke keer weer. Kleine series, grote series of complete serieproductie.

Manufacturing & Assembly

Serieproductie

 • Van prototype tot serie

  Wij nemen uw ideeën en maken ze tastbaar. Van losse componenten tot complete productie en montage van producten.

 • Alles onder één dak

  Wij produceren producten voor de meest uiteenlopende branches. Wij hebben alle specialismen in huis. Van montage, tot lassen, verspanen en frezen.

 • Uw R&D-partner

  We begeleiden u bij elke beslissing over het productontwerp. We nemen u mee door de mogelijkheden van materialen en fabricagetechnieken tot componenten en automatiseringen.

Wij zijn toegewijd aan het bouwen aan een betere toekomst.

NieuweWeme zet zich in voor een betere toekomst. Al onze Business Units zijn uniek en hebben hun eigen unieke sterke punten en vaardigheden. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Het zijn allemaal bedrijfsonderdelen van NieuweWeme. We produceren niet alleen voor externe klanten, maar ook voor onszelf. Zo kunnen we elk specialisme en fabricage van elk onderdeel van een project in huis houden. Al onze business units werken samen om duurzame en kwaliteitsvolle relaties met onze klanten op te bouwen. 

 

Alleen samen kunnen we echt een verschil maken. 

Sectoren

We helpen klanten in verschillende branches.
Van Twente tot de rest van de wereld.

De nummer één producent voor een betere toekomst. ​

Uw partner in de energietransitie.

NieuweWeme is onderdeel van de Koolen Industries Groep. Een combinatie van 27 bedrijven met een missie om de energietransitie te versnellen. Met voormalig CEO van booking.com, Kees Koolen, aan het roer van Koolen Industries, werken we samen met onze Koolen Industries-partners om een ​​duurzame toekomst mogelijk te maken. NieuweWeme is het vertrouwde productie- en engineeringbedrijf voor de Koolen Industries Groep. 

EV charging with a lamp post.

Recente projecten

NieuweWeme Nieuws

containerized solutions

Salttech DyVaR-60

Salttech DyVaR-60 Salttech is een snelgroeiend, innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met waterzuiveringstoepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, drinkwater en up- en downstream procesindustrieën. Salttech heeft door

Read More »
Manufacturing & Assembly

HOAF Onkruidbestrijding

HOAF Chemievrije onkruidbestrijding Onkruid is een groot probleem voor het onderhoud in de openbare ruimte, maar ook voor de land- en tuinbouw, waar het gebruik

Read More »
control systems

Biotrack AquaScope

BioTrack AQUASCOPE EN BT-MED ANALYzer Biotrack houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve tools voor ultrasnelle microbiële screening, detectie en specifieke identificatie. Met als

Read More »
Manufacturing & Assembly

JOYinCARE lifts

JOYinCARE LIFTEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG JOYinCARE draagt bij aan meer plezier in de zorg en bouwt mee aan het duurzaam en betaalbaar houden van de

Read More »

Neem contact op met NieuweWeme!

Containerized Solutions

Neem contact op met onze Containerized Solutions Business Unit 

Charging
Solutions

Neem contact op met onze Charging Solutions Business Unit

Control
Systems

Neem contact op met onze Control Systems Business Unit 

Manufacturing
& Assembly

Neem contact op met onze Manufracturing & Assembly Business Unit