We are hiring! Click here to see our career opportunities!

HOAF

Chemievrije onkruidbestrijding

Onkruid is een groot probleem voor het onderhoud in de openbare ruimte, maar ook voor de land- en tuinbouw, waar het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen steeds meer aan banden wordt gelegd.

HOAF levert al ruim 50 jaar thermische oplossingen voor niet-chemische onkruidbestrijding. Door de ervaring en kennis die in deze periode is opgebouwd, blinkt de ontwikkelde toegepaste gasgestookte technologie uit door technisch vernuft, hoge energie-efficiëntie en een groot vermogen.

Productaanbod

Samen met HOAF ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij nieuwe producten om het productaanbod van HOAF te vergroten.

Breed productaanbod

Met de opgebouwde kennis en ervaring heeft HOAF inmiddels een ruim assortiment branders opgebouwd. Van handbranders voor de openbare ruimte tot bladbranders die worden gebruikt voor het doden van onkruid en gewasresten door de biologische en duurzame land- en tuinbouw.

Als partner en onderdeel van de NieuweWeme Groep worden alle branders volledig door de groep geproduceerd, waarbij de verschillende bedrijven binnen de groep ieder een deel van de productie voor hun rekening nemen om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Nieuwe kansen identificeren

Een eenvoudige en modulaire structuur is belangrijk voor HOAF-producten. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten zie je delen van bestaande producten. Een manier om te voorkomen dat u een grote verscheidenheid aan onderdelen opslaat.

Mede door deze overlap gaat de identiteit van een HOAF product nooit verloren. Voldoet een product uit het standaard assortiment niet aan de eisen en wensen, dan kan een klant een brander op maat ontvangen zonder dat deze de uitstraling van HOAF verliest!