We are hiring! Click here to see our career opportunities!

Control
Systems

Traditionele elektrotechniek modern gemaakt

Elektrotechniek
Modern gemaakt

De productie van besturingssystemen en schakelkasten zijn vrij traditionele disciplines. Wij zijn hier om dat te veranderen. 

NieuweWeme begon haar reis meer dan 30 jaar geleden als elektrotechnisch bedrijf. Sindsdien zijn we gegroeid en hebben we onze expertise uitgebreid. We zijn op een missie om traditionele besturingssystemen om te zetten in moderne elektrotechnische oplossingen. 

We bouwen complexe e-engineering oplossingen voor uiteenlopende sectoren en klanten. Van eenmalige systemen tot complete series. We zijn experts in het vertalen van de systemen van onze klanten naar plug-and-play kasten. Of u nu gewoon besturingseenheden nodig hebt om uw huidige elektrische systeem te beheren, of een op maat gemaakte oplossing met volledige softwarebesturing en AI-mogelijkheden, wij kunnen het realiseren. 

Expert elektrotechnici

Geavanceerde elektrotechniek. Wij zijn experts in het vertalen van uw processen naar plug-and-play oplossingen. 

Modulair werken

Toekomstbestendig ontwerpen is waar we het beste in zijn. We engineeren en produceren altijd op schaalbare en modulaire manieren om je volledige controle te geven. 

Productie volledig in eigen huis

We produceren alles in eigen huis. Eén aanspreekpunt voor al uw controlesystemen. Van behuizing tot componenten. 

Kwaliteit elektrische besturing

gegarandeerd

 • Kwaliteitsgarantie

  Kwaliteit komt nooit in het gedrang. Al onze medewerkers zijn hoog opgeleid en we werken samen met u om de optimale oplossing te vinden.

 • ISO-gecertificeerd

  ISO 9001:2015 gecertificeerd.

 • In-house Ontwikkeling & Productie

  We produceren elk mogelijk onderdeel intern. Op deze manier hebben we zoveel mogelijk van het proces onder controle, zo duurzaam mogelijk. Van behuizing tot elektrisch ontwerp en schema's.

 • Internationaal

  We bouwen voor klanten over de hele wereld. Van Twente tot Tokio - er is geen grens!

Modulair design

Denken

De technische mogelijkheden groeien snel. Daarom wordt kostenefficiënt werken steeds belangrijker bij het beheren van processen. Onze engineers werken volgens de nodige standaarden om uw wensen, eisen en specificaties om te zetten in een technisch ontwerp.

Met de juiste hardware- en software-engineering helpen en adviseren we over het concept, de functionaliteit, de eenvoud en de modulaire mogelijkheden. Samen dragen we bij aan een grotere beheersbaarheid en efficiënte productie. Analyse, ontwikkeling, testen en ontwerp vormen de basis van onze succesvolle samenwerking met u.

We doen het allemaal. Van eenmalige controlesystemen tot volledige series. Van kleine elektrische producten tot grootschalige bedieningspanelen.

Kwaliteit &

Levering

Als ISO-gecertificeerd bedrijf zijn we intern continu bezig met het verbeteren van processen, kwaliteit en samenwerking om nog beter aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen. Afhankelijk van uw wensen worden de geleverde panelen gebouwd volgens de geldende regelgeving (zoals NEN, ATEX, UL en CSA certificeringen).

Dankzij onze experts en leveranciers garanderen wij betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom worden al onze leveringen geleverd met onze kwaliteits- en duurzaamheidsgarantie. Na onze uitgebreide kwaliteits- en functionaliteitscontrole worden onze schakelkasten altijd bedrijfsklaar opgeleverd, samen met het bijbehorende testrapport en de conformiteitsverklaring.

Moderne Elektrotechniek

Engineering

 • Bestaande systeemintegraties

  Communicatie tussen systemen is essentieel. Wij bieden volledige hardware- en softwarebesturing om naadloze integraties met uw bestaande processen en systemen mogelijk te maken.

 • Software-engineering

  Onze software-engineers zorgen ervoor dat u altijd maximale controle hebt. Functies die je nodig hebt, afstandsbediening, systeemdiagnose - alles is mogelijk met één druk op de knop.

 • AI-innovatie

  Slimme controlesystemen vereisen slimme softwaresystemen. We lopen altijd voorop in innovatie. AI speelt een belangrijke rol bij het realiseren van het juiste besturingssysteem voor jou.

 • Eindeloze toepassingen

  Van slimme energiebeheersystemen tot efficiënte elektrische componenten, we hebben meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen van elektrische systemen voor eindeloos veel toepassingen.

Expert

Engineering

Wij geloven in meegroeien met de tijd. Daarom investeren we in de beste elektrotechnici. We investeren ook voortdurend in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. 

De tijd van traditionele elektrotechniek is voorbij. Systemen worden steeds complexer en de normen verbeteren snel. 

Hoe complex uw project ook is, onze technici zijn experts in het vertalen van uw processen en systemen naar plug-and-play besturingssystemen.

Volledige in-house

Productie

We zijn onze eigen grootste klant! 

We bouwen al onze eigen controlesystemen voor verschillende interne producten en projecten. Dat is de kern van de NieuweWeme filosofie. We produceren alles zelf. We houden de communicatielijnen graag kort en projecten graag snel. Dat kan alleen met één aanspreekpunt en weinig stakeholders om op terug te vallen. 

Van behuizingen en componenten tot slimme besturingssoftware, alles wordt door ons gedaan. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over verschillende partijen die bij je projecten betrokken zijn. Eén aanspreekpunt voor alles. 

Wij zorgen voor de rest.

Recente Projecten

control systems

Biotrack AquaScope

BioTrack AQUASCOPE EN BT-MED ANALYzer Biotrack houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve tools voor ultrasnelle microbiële screening, detectie en specifieke identificatie. Met als

Read More »
containerized solutions

Eaton Transformer station container

Eaton Containerized Transformer station Als energiebeheerbedrijf levert Eaton wereldwijd energie-efficiënte producten en diensten om elektrische, hydraulische en mechanische energie op de meest betrouwbare, efficiënte, veilige

Read More »

Praat met een expert! Neem vandaag nog contact op met Eugène!