We are hiring! Click here to see our career opportunities!

Containerized
Solutions

Grootschalige Engineering Projecten Eenvoudig Gerealiseerd

Wij realiseren zeer complexe oplossingen op eenvoudige manieren.

Bent u op zoek naar een partner die uw complexe systemen en processen kan vertalen naar een compacte en mobiele oplossing? 

Onze ingenieurs van onze business unit Containerized Solutions staan ​​voor u klaar. Wij engineeren uw processen en oplossingen op een modulaire en compacte manier. Maak van uw proces een mobiele, compacte en plug & play oplossing in standaard of op maat gemaakte zeecontainers. geen uitgebreide infrastructuur meer op uw locatie. Wij transporteren de afgewerkte containers overal ter wereld en installeren ze voor u op locatie. Makkelijker voor jou, makkelijker voor je klanten. 

Al onze oplossingen worden volledig gebouwd en getest op ons hoofdkantoor voor een naadloze levering en installatie op de door u gewenste locatie. Even de deurklinken oppoetsen met wat glassex, en je bent klaar om aan de slag te gaan!

Onze business unit Containerized Solutions is de one-stop-shop voor elke grootschalige technische oplossing. 

Als partner in het proces is kwaliteitsborging voor ons van groot belang. Als ISO-gecertificeerd bedrijf voldoen we nog beter aan alle wensen, eisen, wet- en regelgeving. Zo zijn we continu bezig met het verbeteren van onze processen, samenwerking en kwaliteit binnen onze bedrijven. Ons doel is om uw klanttevredenheid te verhogen. 

Met alles wat u nodig heeft onder één dak, stellen we een toegewijd team aan voor uw project. Geen ruimte meer voor het managen van meerdere stakeholders en leveranciers. We doen alles van begin tot eind, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Engineering

passend bij jou!

Plug & Play

Sluit gewoon uw solution aan en u kunt aan de slag. Volledig getest, geoptimaliseerd en klaar om te gaan.

Mobiel

Eenvoudig te vervoeren, te installeren en te bedienen. Waar je maar wilt.

Compact

Complexe systemen met een kleine voetafdruk. Om uw ruimte efficiënt te gebruiken.

Single POC

Wij doen alles in eigen huis waardoor u één aanspreekpunt heeft. Geen scope-split management meer, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is!

Complex proces.
Eenvoudige oplossing.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit wordt nooit aangetast omwille van de ruimte. We gebruiken elke centimeter die we kunnen om slimme, hoogwaardige en betrouwbare technische oplossingen te creëren.

 • Volledig gecertificeerd

  ISO: 9001:2015 gecertificeerd.

 • In-House ontwikkeling & productie

  We produceren en fabriceren elk onderdeel dat we kunnen in eigen huis. Zo hebben we de controle over zo veel mogelijk van het proces, zo duurzaam mogelijk. Van gemodificeerde zeecontainers tot het in eigen huis lassen van RVS, ALU en CS leidingen.

 • Internationaal

  Wij bouwen voor opdrachtgevers over de hele wereld. Van Twente tot Tokio - er is geen limiet!

Makkelijk voor jou. Makkelijk voor uw klanten.

Plug & Play

Onze oplossingen zijn ontworpen om plug & play te zijn. Op ons hoofdkantoor in Twente bouwen en testen we al uw projecten. Na het testen en goedkeuren worden de zeecontainers klaargemaakt voor transport. Bij aankomst installeren en pluggen wij het systeem voor u in. 

 

Al onze projecten verlaten onze faciliteit volledig getest en klaar voor gebruik. 

 

Zo simpel is het!

Goed voor uw portemonnee. Goed voor de planeet.

Mobiel

Het bouwen van uw systemen en processen in één of meerdere geassembleerde zeecontainers heeft veel voordelen. Het belangrijkste is misschien wel de mobiliteit. Zeecontainers zijn compact en inherent ontworpen voor gemakkelijk transport. 

 

Hoe complex uw systeem ook is, we zijn ervan overtuigd dat we het in een zeecontainer kunnen plaatsen. Nooit meer grote infrastructuur en grondstoffen over de hele wereld verzenden. Wilt u uw systeem naar een andere locatie verplaatsen? Off-site of off-shore? Gewoon inpakken en gaan! 

 

Onze ingenieurs zijn experts in modulaire en mobiele engineering. Zo zijn al onze oplossingen schaalbaar en ontworpen volgens uw specificaties.

Een hands-on partner

We bouwen aan duurzame samenwerkingen met onze klanten. Ons uitgebreide portfolio van terugkerende klanten getuigt van onze inzet voor blijvende resultaten.

30+ jaar ervaring

Engineering en fabricage zit ons in het bloed. Uw proces is in ervaren handen.

AZ-oplossing

Van engineering tot productie. Van testen tot transport. Wij verzorgen alles van begin tot eind.

Waarom NieuweWeme?

Thuis in elke branche

Waterzuivering, energieopslag, waterstofproductie, ammoniakproductie, afvalverwerking... We doen het allemaal!

Kwaliteit gegarandeerd

Van elektrische componenten tot leidingwerk en behuizing. Alles in eigen huis, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit van de productie.

Uw proces eerst

Wij geloven in praktische samenwerkingen. Uw proces staat altijd centraal in onze engineering-inspanningen.

Een genot voor de ogen, een genot voor de natuur.

Compact

Transformeer uw complexe proces naar een compacte en duurzame oplossing. Waarom grootschalige infrastructuur en permanente gebouwen bouwen als een eenvoudige zeecontainer hetzelfde werk kan doen?

 

Je wilt impact maken! Systeem-uitvaltijd, transport en installatie zijn allemaal dingen die uw impact verminderen. Daarom ontwerpen we onze systemen om weinig tot geen stilstand te hebben en nemen we zelfs het transport voor je uit handen! 

 

Eenvoud is de sleutel in engineering. We zijn experts in het eenvoudig en klein houden van dingen. Hoe complex uw systeem ook is, we bouwen het op skids om ervoor te zorgen dat u een zo klein mogelijke voetafdruk heeft.

Gemakkelijk proces. Gemakkelijke samenwerking.

Geen scope-split-management meer.

Met onze vier business units zijn we in staat om vrijwel elk onderdeel in huis te produceren. Geen lastige samenwerkingen meer met meerdere partners en eindeloze middelen die in scope split management worden gestort. Wij bieden de volledige oplossing van begin tot eind. Van elektrotechniek, software en werktuigbouwkunde, wij kunnen uw gehele traject uit handen nemen. 

Voor elk project stellen we een toegewijd team samen met één aanspreekpunt. Dit geeft u de tijd en middelen om u te concentreren op wat echt belangrijk voor u is. We zullen alles doen:

 • Veldbekabeling  
 • Lassen  
 • Leidingwerk
 • Container Modificatie
 • Skid-constructie 
 • Elektrotechniek & Schakelkasten 
 • Vervoer

Op deze manier kunnen we gepersonaliseerde oplossingen creëren om aan uw behoeften te voldoen, allemaal onder één dak.

Wij nemen de last van uw schouders

Hoe wij werken

 • Jouw proces. Onze oplossing. Volledige controle.

  We beginnen onze samenwerkingen graag zo vroeg mogelijk. Zo kunnen wij u adviseren bij het ontwikkelen van uw processen en systemen. Onze engineering experts adviseren u over de mogelijkheden en helpen u uw proces te perfectioneren. Wij begrijpen dat u wilt dat alles goed geregeld is. Daarom geven wij u volledige controle. Hoewel we u graag het hele proces uit handen nemen, van engineering tot productie, geven we onze klanten de flexibiliteit om te kiezen wanneer en waar in het proces ze onze betrokkenheid willen.

 • Detailtechniek

  Met uw proces in steen gebeiteld, gaan onze ingenieurs aan de slag om uw ideeën om te zetten in een productiestappenplan. Met 3D-modellen nemen we je mee door ons hele ontwerpproces, waardoor je volledige controle hebt. Aan de hand van deze modellen maken we van het hele systeem een ​​kant-en-klare tekening waar onze vakbekwame medewerkers mee aan de slag kunnen.

 • Praktische partnerschappen

  De regio Twente staat bekend om haar praktische kijk op het leven. Wij zijn niet anders. Waar wilt u uw oplossing gebruiken? Hoe kunnen we downtime verminderen? Kunnen we het productieproces automatiseren? Met onze drie productielocaties verspreid over Twente hebben we oplossingen voor alle praktische uitdagingen waar u mee te maken kunt krijgen. We vermijden graag lange vergaderingen met meerdere stakeholders. Bij NieuweWeme heeft u altijd één aanspreekpunt en een toegewijd team om op tijd kwaliteitsresultaten te leveren. De rest houden we in huis. Van productie tot montage. Van engineering tot montage. Zo kunt u zich focussen op wat er echt toe doet. We like to avoid long meetings with several stakeholders. At NieuweWeme you'll always have one point of contact and a dedicated team to delivering quality results on time. The rest we keep in house. From production to assembly. From engineering to assembly. This way you can focus on what really matters.

 • Productie

  Uw oplossing is volledig geproduceerd, geassembleerd en getest en verlaat onze fabriek gebruiksklaar. Wij regelen zelfs het vervoer voor u! We komen uw oplossing zelfs bij u op locatie installeren, waar ook ter wereld. Dankzij onze detailgerichte engineering zijn installaties altijd snel en eenvoudig. U hoeft alleen nog maar een foto te maken om te delen met uw klanten!

 • Plug & Play

  Fully produced, assembled and tested, your solution will leave our facility ready to operate. We'll even take care of the transportation for you! We even come and install your solution at your location for you, anywhere in the world. Thanks to our detail oriented engineering, installations are always quick and easy. All that's left for you is to take a picture to share with your clients!

Complexe processen, simpele oplossingen.

Skid-gemonteerde projecten

Het bouwen van modulaire oplossingen vereist zorgvuldige planning en nauwkeurige engineering. Dit doen we door voor onze klanten skid-gemonteerde oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen. Dit geeft u volledige controle over elke stap van het proces en stelt ons in staat om de voltooide skids eenvoudig modulair in containers te monteren. 

 

Dit geeft je ook volledige flexibiliteit. In sommige gevallen hoeft uw proces niet in een container te worden geplaatst. In plaats daarvan kunnen we uw proces compact gemonteerd op skids leveren voor eenvoudige installatie op de door u gewenste locatie. 

 

We hebben uitgebreide ervaring met het produceren van skid-gemonteerde projecten in verschillende sectoren. 

 

Wilt u weten of skid-gemonteerde projecten iets voor u zijn? Neem contact op met onze experts en we loodsen je graag door de mogelijkheden! 

Recente Projecten

containerized solutions

Salttech DyVaR-60

Salttech DyVaR-60 Salttech is een snelgroeiend, innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met waterzuiveringstoepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, drinkwater en up- en downstream procesindustrieën. Salttech heeft door

Read More »
containerized solutions

Eaton Transformer station container

Eaton Containerized Transformer station Als energiebeheerbedrijf levert Eaton wereldwijd energie-efficiënte producten en diensten om elektrische, hydraulische en mechanische energie op de meest betrouwbare, efficiënte, veilige

Read More »
containerized solutions

Aqana waterzuivering

Aqana afvalwaterzuivering bij Karmeliten brouwerij Met de door hen ontwikkelde anaerobe zuiveringstechnologie richt Aqana zich sinds 2011 op de behandeling van afvalwater. De Aqana DACS®

Read More »

Neem contact op met Sebastiaan!